Κυκλοφορεί το Galaxy Note 3, στα 799 ευρώ! (video)

119

Ξεκίνησε η κυκλοφορία του Samsung Galaxy Note 3 στην ελληνική αγορά, στα 799 ευρώ.

Πρόκειται για το μοντέλο των 32 GB, με νέα οθόνη Super AMOLED 5,7 ιντών με full HD 1080p, Snapdragon 800 quad-core 2.3GHz με την βοήθεια 3GB RAM και 4G LTE, κάμερα των 13 megapixel που μπορεί να καταγράφει full HD 1080p video. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3200mAh και Android 4.3.

Με ένα πάτημα του κουμπιού του S Pen, οπουδήποτε πάνω στην οθόνη του GALAXY Note 3, ενεργοποιείται η λειτουργία Air Command”.

Action Memo, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να κρατούν χειρόγραφες σημειώσεις, οι οποίες συνδέονται αυτόματα με λειτουργίες του τηλεφώνου, όπως κλήσεις, προσθήκη επαφών, αναζήτηση διευθύνσεων στο χάρτη και πολλά άλλα.

Scrapbook, η οποία βοηθά τους χρήστες να οργανώσουν περιεχόμενο και πληροφορίες από διαφορετικές πηγές, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν αναζήτηση σε κάθε πηγή χωριστά.

Screen Write, όπου ο χρήστης αποτυπώνει αρχεία εικόνας, πάνω στην οποία οι χρήστες μπορούν να σημειώσουν σχόλια ή επιπλέον πληροφορίες.

S Finder, με το οποίο οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν υλικό που βρίσκεται αποθηκευμένο οπουδήποτε στη συσκευή, ανεξαρτήτως της μορφής του αρχείου.

Pen Window, με το οποίο οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν παράθυρα, οποιουδήποτε μεγέθους, οπουδήποτε στην οθόνη του GALAXY Note 3. Μέσα στα νέα παράθυρα, μπορούν να ενεργοποιήσουν εφαρμογές και να δώσουν άλλη διάσταση στο multitasking.