Ξεχωριστό αφιέρωμα της Nova στη χώρα του Μουντιάλ!

74

Με αφορμή την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, οι συνδρομητές της Novaθα παρακολουθήσουν στα κανάλια DiscoveryChannel, TravelChannel και NatGeoWild, μια σειρά από εκπομπές αφιερωμένες στη Βραζιλία, τη χώρα που αυτό το καλοκαίρι θα φιλοξενήσει τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Επίσης, στο Novalifε θα προβληθεί στις 28 Μαΐου (23:00) μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του δημοσιογράφου Γιώργου Λυκουρόπουλου, ο οποίος ταξίδεψε με την κάμερα της Novaμέχρι τη Βραζιλία και μιλάει γι αυτή του την εμπειρία στους Λάμπη Ταγματάρχη και Ιεροκλή Μιχαηλίδη, μέσα από την εκπομπή «ΛΑΜΠΑΤΕΡ».

 

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Βραζιλία: Τα γήπεδα του Μουντιάλ», που θα μεταδίδεται από 24/5 και κάθε Σάββατο στις 17:15 από το DiscoveryChannel, μεταφέρει τους τηλεθεατές στο παρασκήνιο της προετοιμασίας τριών μοναδικών γηπέδων ποδοσφαίρου που θα φιλοξενήσουν τη μεγάλη διοργάνωση: στο περίφημο και ανακαινισμένο Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο, στο Αρένα Ντε Σάο Πάολο που θα είναι το νέο σπίτι της Κορίνθιανς και εκεί θα γίνει η πρεμιέρα του Μουντιάλ, αλλά και στο Αρένα Αμαζόνια, ένα από τα πιο ακριβά γήπεδα, που έχει χωρητικότητα 42.374 θέσεων και βρίσκεται στην καρδιά του τροπικού δάσους του Αμαζονίου.

 

Τον Ιούνιο, το Travel Channel αναδεικνύει, μέσα από δύο ξεχωριστές σειρές ντοκιμαντέρ, όλα εκείνα τα μοναδικά στοιχεία που κάνουν τη Βραζιλία έναν ιδιαίτερο προορισμό. Κάθε Δευτέρα στις 21:00, θα προβάλλεται η εκπομπή «Η αληθινή Βραζιλία», που παρουσιάζει αξέχαστα εντυπωσιακά τοπία και συστήνει ανθρώπους γεμάτους πάθος, σε μια υπέροχη διαδρομή στις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες. Από 9/6 το ταξιδιωτικό κανάλι της Novaπροσκαλεί τους τηλεθεατές του, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 22:00, σε ένα «Οδοιπορικό στις γεύσεις της Βραζιλίας», που παρουσιάζει τη γαστρονομική κουλτούρα της χώρας.

 

Η Βραζιλία είναι μια χώρα γιγαντιαίων διαστάσεων, γεμάτη ενέργεια, ζωή, διασκέδαση και ομορφιά. Ανάμεσα στα βουνά, τις θάλασσες, τα τροπικά δάση, τις ερήμους και τα εκατομμύρια ποτάμια της, βρίσκονται πολλά από τα τελευταία άγρια σύνορα του πλανήτη μας. «Η άγρια Βραζιλία» αποτελεί μια εμβληματική σειρά του καναλιού NatGeoWild, που θα μεταδίδεται από 3/6 και κάθε Τρίτη στις 19:00, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τη Βραζιλία μέσα από την πολυδιάστατη άγρια ζωή της, τα ακραία οικοσυστήματα, αλλά και τα πανέμορφα τοπία της.