Ξεκίνησε και στην Ελλάδα η διάθεση του LG G4c

81

Η LG ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε ήδη τη διάθεση του νέου LG G4c στηνελληνική αγορά, προσφέροντας στους Έλληνες καταναλωτές μία ακόμα ολοκληρωμένη πρόταση για τη μεσαία κατηγορία.

Το μικρότερο μέλος της οικογένειας του G4 ενσωματώνει πολλά από τα high-end χαρακτηριστικά και UX λειτουργίες του premium smartphone, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει εξαιρετικά προσιτή τιμή, δίνοντας τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους χρήστες να το αποκτήσουν.

Το LG G4c αποτελεί τη μικρότερη εκδοχή του LG G4, διατηρώντας το στυλ και τις σχεδιαστικές γραμμές σε μία compact συσκευή, με οθόνη HD IPS 5,0 ιντσών και δυνατό επεξεργαστή Quad-Core 1.2GHz.

Η κάμερα ανάλυσης 8MP και η εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 5MP επιτρέπουν τη λήψη φωτογραφιών και πορτρέτων υψηλής ποιότητας, ενώ η δυνατή αποσπώμενη μπαταρία 2,540mAh προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία. Το LG G4c είναι εξοπλισμένο με πολλές δημοφιλείς και αποκλειστικές λειτουργίες της LG, όπως οι «Gesture Shot», «Glance View» και «Knock Code», για άνεση, ασφάλεια και ψυχαγωγία. Ταυτόχρονα, η IPS οθόνη ποιότητας HD με τεχνολογία αφής In-Cell, προσφέρει μια οπτική εμπειρία θέασης πολύ πιο συναρπαστική από ότι τα περισσότερα smartphones της ίδιας κατηγορίας.

Το G4c θα είναι διαθέσιμο σε έκδοση 4G σε μεταλλικό γκρι και κεραμικόλευκό χρώμα, ενώ η διάθεσή του στην ελληνική αγορά έχει ήδη ξεκινήσει από τις 15 Ιουνίου.