Ξεκινάει το παγκόσμιο λανσάρισμα των LG K10 & K4

99

Η νέα σειρά ‘Κ’ της LG που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη φετινή CES 2016, έχει ιδιαίτερη σημασία για την εταιρεία, καθώς απευθύνεται στο διευρυμένο κοινό της μεσαίας κατηγορίας. Η σειρά ‘Κ’ διαθέτει premium σχεδιασμό και αίσθηση και προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά κάμερας, σε μια προσιτή τιμή. Η νέα σχεδιαστική γραμμή ‘glossy pebble’ του LG K10 αναδεικνύεται από το νέο ‘2.5D Arc Glass’ της LG, για λιτό και απέριττο στυλ. Επιπλέον, το πίσω κάλυμμα διαθέτει ένα περίπλοκο σχέδιο για βέλτιστο κράτημα και σιγουριά κατά την κίνηση.

 

Στοχεύοντας σε ένα πιο νεανικό κοινό χρηστών, που απολαμβάνουν την κατανάλωση περιεχομένου στο smartphone τους και είναι ενεργοί στα κοινωνικά δίκτυα, το νέο LG K10 διαθέτει οθόνη 5.3 ιντσών, ανάλυσης HD και τεχνολογίας In-cell Touch, κάμερα premium επιπέδου από άποψη χαρακτηριστικών, με οπίσθια κάμερα ανάλυσης 13ΜΡ και μπροστινή κάμερα ανάλυσης 8ΜΡ, και ισχυρή μπαταρία 2,300mAh.

 

Το LG K4 αποτελεί μία entry-level συσκευή, με την πιο μεγάλη χρηστικότητα στην κατηγορία του, καθώς διαθέτει οθόνη 4.5 ιντσών, μνήμη 8GB και συνδεσιμότητα LTE. Το smartphone ενσωματώνει κομψό σχεδιασμό και σε απόλυτη αρμονία με το πλαίσιό του (bezel), προσφέρει άνετο και γερό κράτημα. Το LG K4 είναι επίσης εξοπλισμένο με τα μοναδικά γνώριμα χαρακτηριστικά UX της κάμερας, όπως οι λειτουργίες ‘Gesture Shot’ και Flash για τις φωτογραφίες selfie, κληρονομιά της σειράς G, ξεχωρίζοντας έτσι από τον ανταγωνισμό.

 

«Τα προσιτά smartphones με προηγμένα χαρακτηριστικά της μεσαίας κατηγορίας γίνονται ολοένα και πιο σημαντικά», ανέφερε ο Juno Cho, Πρόεδρος και CEO της LG Electronics Mobile Communications Company. «Η νέα σειρά Κ της LG έχει σχεδιαστεί για να μπορέσουν οι καταναλωτές να αποκτήσουν την premium εμπειρία του σχεδιασμού, της φιλοσοφίας και της βέλτιστης εμπειρίας κινητής που προσφέρει η LG ανάμεσα στις διάφορες κατηγορίες smartphone».

 

Βασικά χαρακτηριστικά LG K10:*

 

Οθόνη: 5.3-inch HD In-cell Touch

Επεξεργαστής:

LTE: 1.2 GHz or 1.3 GHz Quad-Core / 1.14 GHz Octa-Core

3G: 1.3 GHz Quad-Core

Κάμερα:

LTE: Πίσω 13MP / Μπροστά 8MP ή 5MP

3G: Πίσω 8MP / Μπροστά 8MP ή 5MP

Μνήμη:

RAM: 2GB / 1.5GB / 1GB

ROM: 16GB / 8GB

Μπαταρία: 2,300mAh

Λειτουργικό Σύστημα: Android 5.1 Lollipop

Μέγεθος: 146.6 x 74.8 x 8.8mm

Δίκτυα: LTE / 3G

Χρώματα: White / Indigo / Gold

Άλλα: 2.5D Arc Glass / Gesture Shot / Tap and Shot / Gesture Interval Shot*

 

Βασικά χαρακτηριστικά K4:*

 

Οθόνη: 4.5-inch FWVGA

Επεξεργαστής: 1.0GHz Quad-Core

Κάμερα: Πίσω 5MP / Μπροστά 2MP

Μνήμη: 1GB RAM / 8GB ROM

Μπαταρία: 1,940mAh

Λειτουργικό Σύστημα: Android 5.1 Lollipop

Μέγεθος: 131.9 x 66.7 x 8.9mm 

Δίκτυα: LTE

Χρώμα: White / Indigo

Άλλα: Gesture Shot / Flash for Selfie