Κωτσόβολος: Το Κύπελλο Ελλάδας PES 2014 ξεκινά!

29

Λίγες ημέρες νωρίτερα η Κωτσόβολος γιόρτασε την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου PES 2014 με ένα μοναδικό event στο κατάστημα της στο The Mall Athens. Τώρα ήρθε η ώρα να αναδειχθούν οι κορυφαίοι με ένα μοναδικό tour αναμετρήσεων σε διάφορες πόλεις της χώρας που θα κρίνουν ποιος είναι αυτός που θα «σηκώσει» το βαρύτιμο τρόπαιο αυτή τη χρονιά. Το Κύπελλο Ελλάδος PES 2014, Κωτσόβολος LeagueTrophy ξεκινά!

 

Μέσα από 8 προκριματικά τουρνουά σε 5 πόλεις της Ελλάδας, 32 κορυφαίοι παίκτες θα κερδίσουν την πρόκριση για την απόλυτη κόντρα του μεγάλου τελικού που θα αναδείξει και τον κυπελλούχο Ελλάδος. Οι νικητές κάθε προκριματικού τουρνουά θα κερδίσουν μοναδικά έπαθλα από τη Νο1 Αλυσίδα Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών στην Ελλάδα ενώ φυσικά πλούσια δώραπεριμένουν κα τους καλύτερους του τελικού.

 

Τα 8 προκριματικά τουρνουά θα διεξαχθούν:

 

–      Στο κατάστημα Κωτσόβολος στο TheMallAthensτο Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

–      Στο κατάστημα Κωτσόβολος στην Πάτρα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

–      Στο κατάστημα Κωτσόβολος στο Ρέντη το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

–      Στο κατάστημα Κωτσόβολος στη Λάρισα το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

–      Στο κατάστημα Κωτσόβολος στη Σταυρούπολη το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

–      Στο κατάστημα Κωτσόβολος στο Ηράκλειο Κρήτης το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

–      Στο κατάστημα Κωτσόβολος στη Λεωφόρο Κηφισίας το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

–      Στο κατάστημα Κωτσόβολος στη Λεωφόρο Συγγρού το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

 

Τα καταστήματα Κωτσόβολος περιμένουν με ενθουσιασμό όλους τους φανατικούς αλλά και «τεχνίτες» φίλους του PES 2014 για να διαγωνιστούν και να προσπαθήσουν να κατακτήσουν την κορυφή του Κυπέλλου Ελλάδος, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του θεσμού με χιλιάδες φίλους να δίνουν το παρόν στους γύρους του τουρνουά τα προηγούμενα χρόνια. Η ημερομηνία διεξαγωγής του Τελικού Τουρνουά θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Κωτσόβολος LeagueTrophy, για τους παίκτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν αλλά και για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες βρίσκονται ανηρτημένες στο http://www.pes-league.gr/new/479

 

Με αφορμή τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδος PES 2014, Κωτσόβολος League Trophy αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος, ο κ. Θρασύβουλος Κωστόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής Computing, Gaming και Essentials της Dixons South-East Europe (Κωτσόβολος) δήλωσε: «Ακόμη μια συναρπαστική σεζόν ξεκινάει και στην Κωτσόβολος είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα φιλοξενήσουμε και πάλι τους καλύτερους παίκτες του PES. Πιστεύω πως θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές καθώς το επίπεδο του ανταγωνισμού στο Κύπελλο Ελλάδος, Κωτσόβολος League Trophy είναι ιδιαίτερα υψηλό ενώ ταυτόχρονα το PES 2014 είναι ό,τι καλύτερο έχει παρουσιάσει η Konami τα τελευταία χρόνια. Ο καλύτερος ας κερδίσει»!