Κωτσόβολος: Επιστροφή μετρητών για κάθε αγορά ή απόσυρση notebook

36

Η Νο1 Αλυσίδα Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών στην Ελλάδα συνεχίζει δυναμικά να στέκεται δίπλα στους φοιτητές, τους μαθητές αλλά και σε όσους καταναλωτές ενδιαφέρονται για τη νέα αγορά notebook, πραγματοποιώντας ένα αποκλειστικό πρόγραμμα επιστροφής μετρητών για notebook και παραμένοντας για ακόμα μία φορά πιστή στη δέσμευσή της να στέκεται πάντα δίπλα στους καταναλωτές.

 

Με την ενέργεια αυτή της Κωτσόβολος, από 1η έως και 31 Οκτωβρίου, οι καταναλωτές αγοράζοντας ένα οποιοδήποτε Notebook με επεξεργαστή Intel Core i, αποκτούν το δικαίωμα για όλο τον Οκτώβριο, να πάρουν επιστροφή χρημάτων, απλά αποσύροντας το μέχρι 6ετίας notebook από όπου κι αν το έχουν αγοράσει, αρκεί να λειτουργεί!

 

Η διαδικασία για την επιστροφή μετρητών είναι απλή και ολοκληρώνεται σε 4 βήματα:

  1. Ο καταναλωτής αγοράζει από οποιοδήποτε κατάστημα της Κωτσόβολος το notebook που επιθυμεί, με επεξεργαστή Intel core i3, i5, ή i7, ανεξαρτήτως μάρκας και status.
  2. Συμπληρώνει μια αίτηση στο microsite της ενέργειας www.kotsovolostradein.gr, μέσα σε 14 ημέρες από την αγορά του, καταχωρώντας την ημερομηνία και την απόδειξη αγοράς, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας και τον λογαριασμό τραπέζης του.
  3. Στέλνει δωρεάν το παλαιό μέχρι 6ετιας Notebook για απόσυρση, από όπου κι αν το έχει αγοράσει, μαζί με όλα του τα εξαρτήματα (μπαταρία και τροφοδοτικό).
  4. Σύντομα και εφόσον εγκριθεί η αίτηση και το αποσυρόμενο Νοtebook γίνει αποδεκτό θα κατατεθεί στο λογαριασμό του πελάτη το ποσό που δικαιούται. Συγκεκριμένα, θα κατατεθούν:
  • 100€ για κάθε αγορά νέου notebook με επεξεργαστή Intel Core i3
  • 150€ για κάθε αγορά νέου  notebook με επεξεργαστή Intel Core i5
  • 200€ για κάθε αγορά νέου notebook με επεξεργαστή Intel Core i7

 

Σημειώνεται ότι στο πρόγραμμα επιστροφής μετρητών, δεν συμμετέχουν tablets, netbooks, επιτραπέζιοι ΗΥ και υπολογιστές workstation

 

Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες όλοι οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο microsite της ενέργειας https://www.kotsovolostradein.gr/gr/el/.