Κωτσόβολος: Αποκτήστε συσκευή Windows 8 ή 7 και αναβαθμίστε τη δωρεάν σε Windows 10

118

Η εταιρεία Κωτσόβολος ενημερώνει τους πελάτες της ότι μπορούν να αποκτήσουν οποιαδήποτε συσκευή με Windows8 ή Windows7 και να την αναβαθμίσουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε Windows 10* για έναν ολόκληρο χρόνο μετά το επίσημο λανσάρισμά τους στις 29 Ιουλίου 2015.  

Τα  Windows 10, έρχονται με νέα και βελτιωμένα features, τα οποία κάνουν πραγματικά το προϊόν νέο. Όλοι οι χρήστες PC, laptop, tablet, smartphoneθα βλέπουν ένα ενιαίο περιβάλλον χρήσης και θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη βελτιωμένη εμπειρία με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Τη γνωστή επιφάνεια εργασίας να επιστρέφει, απλά καλύτερη,
  • το StartMenuπάλι στην επιφάνεια εργασίας,
  • ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα περιήγησης, το Microsoft Edge, που έχει σχεδιαστεί για να απολαμβάνουν όλοι την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο διαδίκτυο,
  • νέες εφαρμογές e-mailκαι Ημερολογίου, οι οποίες είναι σαφώς πιο όμορφες, χρηστικές και παραμετροποιήσιμες, 
  • τη βελτιωμένη Cortana, τον ψηφιακό «βοηθό» των Windows, που καταλαβαίνει τις φωνητικές και γραπτές εντολές.

Φυσικά, θα υπάρχουν πολλά άλλα features για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από το νέο blogτης Κωτσόβολος: http://blog.kotsovolos.gr/windows10.   

Η αλυσίδα Κωτσόβολος θέλει να προσφέρει τις πιο δυνατές τεχνολογικές εμπειρίες στους πελάτες της και καλεί όλο τον κόσμο να ζήσει από κοντά τα Windows 10 στα καταστήματα, με την άφιξή τους. Με μοναδική εξυπηρέτηση, καινοτόμες υπηρεσίες και ασυναγώνιστα προγράμματα πληρωμής, τα Windows 10 θα είναι ακόμη πιο κοντά σε όλους, από τις 29 Ιουλίου, μιας και το έμπειρο προσωπικό των καταστημάτων του δικτύου Κωτσόβολος θα μπορεί να λύσει όλες τις απορίες τους. Επίσης, χάρη στην Υπηρεσία Εγκατάστασης από το Support 360° οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγκαταστήσουν τα νέα Windows 10 στους υπολογιστές τους πάντα με την υποστήριξη της Κωτσόβολος.