Κέρδος έως και 20% για προϊόντα τεχνολογίας & οικιακού εξοπλισμού

52

Ένα φθινόπωρο γεμάτο εκπλήξεις και αναπάντεχες προσφορές είναι το φετινό για την αλυσίδα Κωτσόβολος. Τώρα, εν’ όψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, η εταιρεία, σε συνεργασία με τη Vodafone, στέκεται δίπλα στους νέους φοιτητές και τις οικογένειες τους με μια καινούρια ενέργεια που θα εξοπλίσει τα φοιτητικά σπίτια με τεχνολογία και τις ιδανικότερες οικιακές συσκευές.

 

Κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο κάθε φοιτητής, ο οποίος θα λάβει από την εταιρία Vodafone ειδικό μήνυμα/sms με 2 κωδικούς αριθμούς-κουπόνια, θα μπορεί να απολαύσει μειωμένες τιμές κατά 10% σε προϊόντα τεχνολογίας όπως υπολογιστές σταθερούς και φορητούς, tablets, συσκευές σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας, προϊόντα εικόνας και ήχου, φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες και 20% σε προϊόντα για το σπίτι όπως λευκές συσκευές, κλιματιστικά, οικιακό εξοπλισμό και είδη προσωπικής  φροντίδας.

 

Όλοι οι καταναλωτές που λαμβάνουν τα εν λόγω κουπόνια μπορούν να τα εξαργυρώνουν στα 71 φυσικά καταστήματα Κωτσόβολος σε όλη τη χώρα (εξαιρουμένων των Franchise)

 

Στη νέα προσφορά για τους φοιτητές αναφέρθηκε και ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe (Κωτσόβολος) ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με αυτή τη νέα μας συνεργασία με τη Vofafone και πιο συγκεκριμένα την καρτοκινητή CU. Πλέον οι νέοι φοιτητές μπορούν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους απολαμβάνοντας τόσο την επικοινωνία όσο και την τεχνολογία και το νέο τους φοιτητικό σπίτι μέσα από τη αυτή τη μοναδική συνδυαστική προσφορά. Ευχόμαστε καλή αρχή σε όλους και τους περιμένουμε στα καταστήματα μας για τις καλύτερες επιλογές από την τεράστια ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε».

Πηγή: ΚΟΤΣΩΒΟΛΟΣ