ΚΕΡΔΙΣΤΕ το smartphone Panasonic T35

302

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook και δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας!Στο διαγωνισμό παίρνουν μέρος όλοι όσοι έχουν κάνει Like στη σελίδα του @mobilenewsgreece & Share στη σχετική ανάρτηση του συγκεκριμένου διαγωνισμού  στο Facebook 
Χορηγός:  
Intertech

 

Το αξιόπιστο smartphone που αναζητάς!

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξοδέψεις έναν ολόκληρο μισθό για να αποκτήσεις ένα smartphone της εποχής σου.Για όλους εκείνους λοιπόν που ψάχνουν ένα πραγματικά αξιόπιστο smartphone, αλλά σε προσιτή τιμή, η Panasonic προτείνει το T35.

* Διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή για multitasking και ομαλή περιήγηση σε web και apps χωρίς να κολλάει, δεύτερη κάμερα VGA για selfies και βιντεοκλήσεις, υποδοχή για δύο κάρτες SIM για πρόσβαση σε δύο δίκτυα και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο έως και 32 GB μέσω microSD.
* Yποστηρίζει 3G ταχύτητες για περιήγηση σε αγαπημένες ιστοσελίδες, social media, ΥοuTube και διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android με δυνατότητα πρόσβασης σε Google Apps.
* Ακόμα, το T35 εντυπωσιάζει χάρη στο κομψό και λεπτό design του.
* Με πάχος 1,05 εκ., χωράει εύκολα σε κάθε τσέπη και τσάντα, ώστε να μην το αποχωρίζεται ο χρήστης.
* Διατίθεται μαζί με ακουστικά και προστατευτικό οθόνης.

Τιμή: 69,60 ευρώ

 

Όροι διαγωνισμού:

Στο διαγωνισμό παίρνουν μέρος όλοι όσοι έχουν κάνει Like στη σελίδα & Share στη σχετική ανάρτηση του συγκεκριμένου διαγωνισμού στη σελίδα του @mobilenewsgreece στο Facebook . 

Κάθε συμμετέχων δύναται να συμμετέχει στον Διαγωνισμό με ένα και μόνο Προφίλ στο Facebook και μία και μόνο ηλεκτρονική διεύθυνση. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τους συμμετέχοντες την αποστολή στοιχείων ταυτότητας και επικοινωνίας (π.χ. ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου) με σκοπό την ταυτοποίηση των προσώπων, ώστε να είναι δυνατή η αποστολή του επάθλου στην σωστή διεύθυνση, οι οποίοι αποδέχονται την ένταξη αυτών των στοιχείων σε σχετικό αρχείο (βάση δεδομένων).

Η ανάδειξη του νικητή  θα γίνει μέσω κλήρωσης στις 30/09/2016 στις 15:00 μ.μ. στην έδρα της εταιρείας.

 

Πηγή: MOBILE NEWS GR