ΚΕΡΔΙΣΤΕ το Neffos C5 Max: Ξεχωριστός σχεδιασμός & υψηλή λειτουργικότητα!

539

Το Neffos C5 Max είναι μια πολύ όμορφη συσκευή, που μπορείτε να λειτουργήσετε άνετα και πολύ εύκολα με το ένα χέρι, ενώ παράλληλα εντυπωσιάζει με τον κομψό χαρακτήρα του.

Το design αποπνέει πολυτέλεια και στυλ, ενώ οι διαστάσεις του μαζί με το χαμηλό του βάρος το κάνουν πολύ βολικό στον χειρισμό ακόμη και με το ένα χέρι. Στα πολύ θετικά του δεν γίνεται να μην εκτιμήσετε τα ανθεκτικά υλικά κατασκευής του, καθώς συνδυάζει μέταλλο και πλαστικό, ικανοποιώντας έτσι και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Περισσότερα για το Neffos C5 Max εδώ

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook/Mobile News GR.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να κάνετε:

1. LIKE στη σελίδα @mobilenewsgreece
2. Like & Share στο post του διαγωνισμού. 

Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 16:00 και ο νικητής θα ανακοινωθεί στο Mobilenews.gr 

Όροι διαγωνισμού:

Στο διαγωνισμό παίρνουν μέρος όλοι όσοι έχουν κάνει Like & Share στη σχετική ανάρτηση του συγκεκριμένου διαγωνισμού στη σελίδα του @mobilenewsgreece στο Facebook. 

Κάθε συμμετέχων δύναται να συμμετέχει στον Διαγωνισμό με ένα και μόνο Προφίλ στο Facebook και μία και μόνο ηλεκτρονική διεύθυνση.
Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τους συμμετέχοντες την αποστολή στοιχείων ταυτότητας και επικοινωνίας (π.χ. ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου) με σκοπό την ταυτοποίηση των προσώπων, ώστε να είναι δυνατή η αποστολή του επάθλου στην σωστή διεύθυνση, οι οποίοι αποδέχονται την ένταξη αυτών των στοιχείων σε σχετικό αρχείο (βάση δεδομένων).
Τα έξοδα αποστολής του δώρου επιβαρύνουν τον νικητή.

Χορηγός Neffos