Κάνε δικό σου το Vodafone Smart mini με 49,90 ευρώ!

57

Όλοι οι συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone και CU μπορούν τώρα να αποκτήσουν το VodafoneSmartmini μόνο με 49,90€ και να κερδίσουν την αξία του σε δωρεάν χρόνο ομιλίας. Έτσι, θα απολαμβάνουν για 5 μήνες, ακόμα περισσότερη επικοινωνία και mobileinternet, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone.

 

Για την ενεργοποίηση της προσφοράς, οι συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone και CU θα πρέπει, αφού αποκτήσουν τη συσκευή, να αποστείλουν τον 10ψήφιο κωδικό, που θα βρουν πάνω στη συσκευασία της, με δωρεάν SMS στο 1379. Οι συνδρομητές θα λαμβάνουν αυτόματα, επιπλέον 10€ χρόνο ομιλίας στο υπόλοιπό τους κάθε μήνα, με την πρώτη ανανέωση από 10€ και άνω, για τους επόμενους 5 μήνες, από την ενεργοποίηση της προσφοράς.

 

ΤοVodafoneSmartminiδιαθέτειλειτουργικόAndroid, επεξεργαστή 1 GHz, μνήμηRAM 512 Mbκαιοθόνηαφής 3,5” HVGATFT. Επιπλέον, διαθέτει κάμερα 2 MP, συνδεσιμότητα 3G-UMTS-HSPA, Wi-Fi, Bluetooth και A- GPS τελευταίας τεχνολογίας.

Με το VodafoneSmartminiκαι την μοναδική προσφορά της Vodafone, οι συνδρομητές Καρτοκινητού Vodafone και CUμπορούν να είναι συνδεδεμένοι με τους φίλους τους, κάθε στιγμή, όπου και αν βρίσκονται!

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.vodafone.gr/portal/smartphone-experience