Καλοκαιρινός διαγωνισμός Music on the Beach από την LG

194

Ο μεγάλος διαγωνισμός #Music_on_the_Beach της LGElectronicsHellas (LG) ξεκίνησε, προσφέροντας σε δύο τυχερούς νικητές μετά από κλήρωση ένα κορυφαίας τεχνολογίας φορητό Bluetooth ΗχείοLGMusicFlowP7(μοντέλο LGNP7550), για να απολαμβάνουν την αγαπημένη του μουσική με υψηλή ποιότητα όπου κι αν βρίσκονται – ακόμα και στην παραλία, για beachpartyμέχρι τελικής πτώσεως! Ο διαγωνισμός θα ‘τρέξει’ για μία εβδομάδα στη σελίδα του Facebookτης LGHellasκαι για μία εβδομάδα στο LGBlog, αναδεικνύοντας δύο μεγάλους νικητές, έναν για κάθε εβδομάδα. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, δεν έχουν παρά να αναρτήσουν από σήμερα κάτω από το post του διαγωνισμού στο Facebookή από τις 3 Αυγούστου κάτω από τη στήλη του διαγωνισμού στο LGBlogένα σχετικό σχόλιο με το post,  μπαίνοντάς έτσι αυτόματα σε κλήρωση για το φορητό ηχείο της LG.

Το νέο φορητό Bluetooth Ηχείο MusicFlowP7 (μοντέλο LGNP7550) προσφέρει κρυστάλλινο, καθαρό ήχο υψηλής ποιότητας και απρόσκοπτη αναπαραγωγή της μουσικής, που ακολουθεί το χρήστη όπου κι αν βρίσκεται. Το ασύρματο ηχείο της σειράς LGMusicFlowSmartHiFiAudioWirelessMultiRoom, διαθέτει επιπλέον προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά για απόδοση ήχου υψηλής ευκρίνειας. Όπως όλα τα ηχεία LGMusicFlow, το LGNP7550είναι συμβατό με λειτουργικά Android και iOS, για την αναπαραγωγή μουσικής, καθώς και τη δυνατότητα αποστολής της μέσω Bluetoothσε φορητές ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές του χρήστη, όπως smartphones, tablets, laptop ή PC. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει επιβλητικό ήχο, αφού το ‘AutoSound’ της LG και οι δυο παθητικοί «πομποί» προσφέρουν ήχο πλήρους φάσματος και διαύγειας σε όλα τα επίπεδα ακρόασης, ενώ η ισχυρή του επαναφορτιζόμενη μπαταρία προσφέρει διάρκεια έως και 9 ώρες. Επιπλέον, η LG προσφέρει στο χρήστη το δικαίωμα επιστροφής της συσκευής στο κατάστημα αγοράς εντός 30 ημερών, αν δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση ήχου του προϊόντος.

Αυτό το καλοκαίρι, όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική παντού, ταξιδεύοντας μαζί μετο εκπληκτικό LGMusicFlowP7! Βρείτε στο παρακάτω link περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό της LGστο Facebook#Music_on_the_Beach ή επισκεφτείτε το LGBlog#Music_on_the_Beach.