Καλοκαιρινή προσφορά της ESET για μεγαλύτερη ασφάλεια στις επιχειρήσεις

31

Η ESETHellasπροσφέρει ακόμη περισσότερη ασφάλεια στα εταιρικά δίκτυα, χαρίζοντας επιπλέον χρόνο προστασίας στις επιχειρήσεις που θα επωφεληθούν της νέας καλοκαιρινής προσφοράς, με ισχύ από 18/5/2015 μέχρι και 30/6/2015.

 

Με στόχο τη διαφύλαξη της επιχειρηματικής ασφάλειας για ακόμη περισσότερο χρόνο, η ESETHellasδημιούργησε μία προσφορά που επεκτείνει την προστασία, για έξι (6) επιπλέον μήνες με κάθε αγορά νέας άδειας δύο (2) ετών μεταξύ των επιχειρηματικών λύσεων ολοκληρωμένης προστασίας που διαθέτει η εταιρία.

 

Με τις λύσεις της ESET οι επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν ακόμη πιο πολλά αφού διατηρούν προστατευμένα τα τερματικά τους με χαρακτηριστικά όπως antivirusκαι antispyware, για αποδοτική αντιμετώπιση των malwareμε χαμηλή κατανάλωση πόρων συστήματος, DeviceControl για να αποτρέπεται η πρόσβαση σε μη εξουσιοδοτημένες συσκευές, HIPS (Host-basedIntrusionPreventionSystem) για αποτελεσματική προστασία του συστήματος, Two-WayPersonalFirewallγια θωράκιση τερματικών από δικτυακές απειλές, WebControlγια πλήρη έλεγχο πρόσβασης webfiltering, και τέλος, Antispamγια προστασία από ενοχλητικά emails.

 

ΟιλύσειςπουπεριλαμβάνονταιστηνπροσφοράείναιοιESET Endpoint Antivirus, ESET Endpoint Security, ESET File Security, ESET Mail Security, ESET Gateway Security, καθώςκαιταπακέταπροστασίαςESET Endpoint Protection Standard, ESET Endpoint Protection Αdvanced, ESET Secure BusinessκαιESET Secure Enterprise. Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές νέων αδειών από 18/5/2015 μέχρι και 30/6/2015 και δεν ισχύει για περιπτώσεις ανανέωσης, αναβάθμισης, ή επέκτασης υφιστάμενων αδειών.