Και στην Ελλάδα η πρώτη κυρτή LG τηλεόραση – στα 9.000 ευρώ!

66

Αν θέλετε να δείτε την πρώτη παγκοσμίως κυρτή τηλεόραση δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τα καταστήματα MEGA Κωτσόβολος και Πλαίσιο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens, καθώς και το κατάστημα Media Markt στο Μαρούσι, μέχρι τα τέλη του 2013.

 

Ο λόγος για την 55 ιντσών LG Curved OLED TV, η οποία βασίζεται στην τεχνολογία των οργανικών LED (WRGB OLED) της κορεατικής εταιρείας, η τηλεόραση προσφέρει εξαιρετική απόδοση χρωμάτων, πρωτόγνωρο κοντράστ και υψηλές γωνίες θέασης. Επίσης, έχει απίστευτα λεπτό σχεδιασμό, καθώς το πάχος της μόλις 4 χιλιοστά.

Αναμφισβήτητα, πάντως, το «σήμα κατατεθέν» της Curved OLED TV είναι το κυρτό προφίλ της, χάρις στο οποίο παρέχει στον τηλεθεατή ένα ευρύ οπτικό πεδίο για μεγαλύτερη άνεση. Έτσι, μεταφέρει στο σαλόνι του σπιτιού την εμπιερία ενός κινηματογράφου ΙΜΑΧ.

Παράλληλα, τα ενσωματωμένα διάφανα ηχεία Clear Speakers της τηλεόρασης, με πολύ λεπτό σχεδιασμό, παρέχουν ιδιαίτερα καθαρό ήχο, ενώ η διαφανής βάση της TV, με σχεδιασμό Crystal Stand, προσδίδει την αίσθηση αιώρησης.

 

Κοστίζει 9.000 ευρώ.