Και η Samsung στο “άρμα” του Android Wear

107

Η SamsungElectronicsCo., Ltd., ανακοίνωσε το SamsungGearLive, με λειτουργικό AndroidWear. Πρόκειται για την καινούρια wearableσυσκευή που δίνει στους χρήστες χρήσιμες πληροφορίες, τη στιγμή που τις έχουν ανάγκη.

 

«Η Samsung πρωτοπορεί στην ταχύτατα εξελισσόμενη αγορά των wearable συσκευών. Με την κυκλοφορία του GearLive επεκτείνουμε τις προσπάθειές μας να προσφέρουμε μια μοναδική και αποτελεσματική wearable εμπειρία στους καταναλωτές μας», σημείωσε ο JKShin, CEO και Πρόεδρος του Τμήματος IT & Mobile της SamsungElectronics.

 

Προηγμένη τεχνολογία hardware

Το SamsungGearLiveπροσφέρει μια μοναδική εμπειρία, συνδυασμένη με τον εξαιρετικό του σχεδιασμό και τα καινοτόμα του χαρακτηριστικά. Η νέα συσκευή είναι εξοπλισμένη με τη SuperAMOLED οθόνη της Samsung, για απίστευτα χρώματα και υψηλή ευκρίνεια. Το ρολόι μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στο προσωπικό στυλ του χρήστη, ενώ η πρόσβαση στη συσκευή επιτυγχάνεται άμεσα, με ένα απλό άγγιγμα. Το GearLiveδιαθέτει πιστοποίηση IP67, για προστασία από το νερό και τη σκόνη, καθώς και λουράκι 22 χιλιοστών, το οποίο οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν, σύμφωνα πάντα με το γούστο και την προσωπικότητά τους. Το κομψό ρολόι επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν καλύτερα την υγεία και τη φυσική τους κατάσταση, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο μετρητή σφυγμών που συνεργάζεται με πλήθος εφαρμογών fitness.

 

Εμπειρία AndroidWear

Καθώς οι χρήστες έχουν συνέχεια πρόσβαση σε περιεχόμενο, το GearLive προσφέρει στοχευμένες πληροφορίες και προτάσεις, σε πραγματικό χρόνο. Η ευρεία ποικιλία των συμβατών με το GearLiveAndroidεφαρμογών εξασφαλίζει στους χρήστες άμεση πρόσβαση στις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις, ενημερώσεις και ειδοποιήσεις. Η νέα συσκευή δίνει, επίσης, τη δυνατότητα φωνητικών επιλογών – οι χρήστες μπορούν, απλώς, να πουν “OK, Google”, προκειμένου να λάβουν πληροφορίες, όπως, για παράδειγμα, την ώρα αναχώρησης μιας πτήσης, το σκορ ενός αγώνα, να καλέσουν ένα ταξί, να στείλουν ένα μήνυμα, να κάνουν κράτηση σε ένα εστιατόριο ή να θέσουν σε λειτουργία το ξυπνητήρι. Το GearLiveμπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε Androidσυσκευή που διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android 4.3 ή παραπάνω, για μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.samsungmobilepress.comή m.samsungmobilepress.com.