Ίσως σήμερα η αξιολόγηση των προτάσεων για Cyta Hellas

361

Εν αναμονή των στοιχείων από τους εξωτερικούς χρηματοοικονομικούς της συμβούλους PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A. (PwC) βρίσκεται η διοίκηση της Cyta αναφορικά με τις προτάσεις εξαγοράς της θυγατρικής του ημικρατικού στην Ελλάδα στο πλαίσιο του διαγωνισμού που έτρεξε τους τελευταίους μήνες.

Όπως σημειώνει το κυπριακό politis.com.cy, μέχρι χθες Δευτέρα τα στοιχεία από την αξιολόγηση των δύο δεσμευτικών προτάσεων για τη Cyta Hellas, της Wind και της Vodafone, δεν είχαν φτάσει στα χέρια του διοικητικού συμβουλίου της μητρικής.

Ως εκ τούτου δεν συγκλήθηκε για Δευτέρα, όπως είχαν δημοσιεύσει κάποια έντυπα, συνεδρία του δ.σ. για εξέταση του θέματος.

Δεν αποκλείεται πάντως τα δεδομένα της αξιολόγησης των δύο προτάσεων αυτά να συζητηθούν στο πλαίσιο της καθορισμένης, για σήμερα Τρίτη, τακτικής συνεδρίας του Δ.Σ.

Βεβαίως ακόμα και να έρθουν τα στοιχεία δύσκολο να ληφθεί απόφαση άρον-άρον. Το δ.σ. επιχειρεί, όπως έχουμε πληροφορηθεί, μεθοδικά και με σοβαρή μελέτη, να λάβει τις πιο ορθές αποφάσεις για το μέλλον της Cyta Hellas. «Δεν σημαίνει ότι μόλις πάρουμε τα στοιχεία θα πάρουμε και την οριστική απόφαση», ανέφερε στον «Πολίτη» η πηγή μας.

Η απόφαση πάντως για το ποιος τελικά από τους δύο επενδυτές θα εξαγοράσει τη Cyta Hellas αναμένεται εντός του μήνα.

Πηγή: politis.com.cy