Ήρθε το The League – Κανονίζει ραντεβού μόνο με πλούσιες και πλούσιους

117

Ήρθε το The League - Κανονίζει ραντεβού μόνο με πλούσιες και πλούσιους

Το The League είναι μία εφαρμογή ραντεβού για λίγους, αφού απευθύνεται σε μία συγκεκριμένη ελίτ, επιτυχημένων και μορφωμένων.

Η εφαρμογή κυκλοφόρησε στο Σαν Φρανσίσκο στις αρχές της χρονιάς και τώρα λανσαρίστηκε και τη Νέα Υόρκη.

Η απόφοιτη του Στάνφορντ Amanda Bradford είναι η ιδρύτρια του The League, η οποία με κεφάλαιο 2,1 εκατ. δολαρίων που συγκέντρωσε από επενδυτές, δημιουργούμε μια εφαρμογή για να φέρνει κοντά επιτυχημένους επαγγελματίες από όλους τους χώρους.

league_2.JPG

Στις 28 Απριλίου έκανε πάρτι στο The Jane hotel στο οποίο πρόσβαση είχαν μόνο λίγοι επιτυχημένοι από το group των χρηστών της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με την Amanda Bradford, για κάποιον που θέλει να γίνει μέλος του The League, το ποιο σημαντικό είναι να είναι φιλόδοξος.

Οι χρήστες του The League’s ανάλογα με το πανεπιστήμιο που έχουν τελειώσει, έχουν και υψηλότερη βαθμολογία, ενώ συνήθως είναι ηλικίας λίγο πριν τα 30.

league_1.JPG

Το The League περιγράφεται σαν την… ουρά έξω από ένα κλαμπ, όπου απλά πρέπει να περιμένεις και να ελπίζει ότι θα επιλεγείς για να εισέλθεις.

Οι περισσότεροι από τους εργένηδες του The League είναι ελεύθεροι επαγγελματίες στον κλάδο της οικονομίας και της ασφάλισης, δικηγόροι, γιατροί και προγραμματιστές.

league_3.JPG

Μέχρι στιγμή μόνο 2.500 νεοϋορκέζοι αναμένουν στην λίστα αναμονής για να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή. Κάθε ένας από αυτούς θα λάβει δύο VIP πάσα για να τα δώσει σε φίλους τους για να μπορέσουν να εισέλθουν στο The League χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν στην λίστα αναμονής.

Ο αλγόριθμος του The League εξετάζει τους λογαριασμούς των νέων χρηστών στο LinkedIn καθώς και τα βιογραφικά των φίλων τους για να τους αποστείλει πρόσκληση.

league_4.JPG

Από την ημέρα που κυκλοφόρησε η εφαρμογή έχει 100.000 επιτυχημένους επαγγελματίες που αναμένουν να βγουν ραντεβού, ενώ 16.000 από αυτούς ζουν στη Νέα Υόρκη. Οι υπεύθυνοι της εφαρμογής αναφέρουν πως δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να αποκλείσουν όποιον δεν έχει πρέπουσα συμπεριφορα.

Για να γίνει κάποιος μέλος της εφαρμογής πρέπει να είναι επιτυχημένος επαγγελματικά.

Το The League δείχνει στους χρήστες του τους πιθανούς συνδυασμούς με όσους αυτοί ταιριάζουν και μετά ο χρήστης μπορεί να στείλει μήνυμα για να προχωρήσει η γνωριμία και το ραντεβού.

league_5.JPG