Ιούλιος με “Bloody Fridays” στα Novacinema

94

Τα βράδια της Παρασκευής στο Novacinema 3 κυριαρχεί ο απόλυτος τρόμος. Οι συνδρομητές των καναλιών Novacinemaπαρακολουθούν στις 22:00 τις ιστορίες του διάσημου κανίβαλου-δολοφόνου Xάνιμπαλ Λέκτερ, στο δεύτερο κύκλο της σειράς «Hannibal», ενώ στις 23:00 δυνατές ταινίες τρόμου κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα. Η κινηματογραφική ζώνη «BloodyFridays» ξεκινά τον Ιούλιο με τις ταινίες, «Aftershock» και «Παγιδευμένη Ψυχή: Κεφάλαιο 2», που θα προβληθούν σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

 

Στις 4/7, η ταινία «Aftershock», σκηνοθετημένη από τον Νικολάς Λόπεζ, παρουσιάζει τι συμβαίνει σε μια πόλη της Χιλής, μετά το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου. Το σενάριο της συγκεκριμένης ταινίας είναι ωστόσο καθαρά φανταστικό, παρόλο που στηρίζεται σε περιστατικά που συνέβησαν κατά την διάρκεια του μεγάλου σεισμού της Χιλής το 2010. Επίσης, στις 11/7 θα προβληθεί το σίκουελ «Παγιδευμένη Ψυχή: Κεφάλαιο 2», που με αναφορές σε κλασικά φιλμ τρόμου, θα συναρπάσει τους φανατικούς του μεταφυσικού.

 

Η ταινία τρόμου «Το πνεύμα του σκότους», που θα προβληθεί στις 18/7, μεταφέρει τους συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Novaστο 1974, στη Μ. Βρετανία, όπου μία οικογένεια μετακομίζει στο σπίτι των ονείρων της, μέχρι που τα μέλη της αρχίζουν να συνειδητοποιούν πως δεν είναι μόνοι τους… Τον Ιούλιο, η κινηματογραφική ζώνη «BloodyFridays» ολοκληρώνεται με την ταινία «Αγάπησα ένα ζόμπι», που θα προβληθεί στις 25/7.