IFA 2014: TOSHIBA Encore Mini

80

Η Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει σήμερα το Encore Mini – ένα 17.8 cm (7”) tablet εξοπλισμένο με Windows 8.1 με Bingκαι Microsoft Office 365 Personal, εργονομικά σχεδιασμένο, οικονομικό και φορητό. Η απλή και συμπαγής μορφή του Encore Mini εγγυάται ότι οι χρήστες μπορούν να το έχουν μαζί τους όπου και να βρίσκονται, για να αποθηκεύουν και συγχρονίζουν την εργασία τους, ή να παρακολουθούν τις πιο πρόσφατες ταινίες εν κινήσει. Αυτός ο συνδυασμός μορφής και λειτουργιών καθιστά το EncoreMiniτο ιδανικό αξεσουάρ για κάθε WindowsPC.

 

Η ιδανική φορητή παρέα

Το Encore Mini σχεδιάστηκε για χρήση με το ένα χέρι για να παρακολουθείτε περιεχόμενο ενώ χωράει και σε μια μικρή τσάντα, για άνετη χρήση εν κινήσει. Τελειοποιημένο για χρήση σε portrait, το EncoreMiniδιαθέτει εργονομικό σχεδιασμό και μικρό μέγεθος για επαρκή χρήση εντός και εκτός σπιτιού. Είναι η τέλεια πλατφόρμα για να αναθεωρείτε, συγχρονίζετε και αποθηκεύετε έγγραφα ή περιηγήστε web, ώστε να έχετε πρόσβαση στην εργασία και την ψυχαγωγία σας οπουδήποτε.

 

Windows και Microsoft Office 365 οπουδήποτε

Το φορητό EncoreMiniσυνδυάζεται με Windows 8.1 με Bingκαθώς επίσης και δωρεάν ετήσια συνδρομή στο MicrosoftOffice 365 Personal. Με όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές στη διάθεσή σας, το να διαβάζετε emailsή να βλέπετε παρουσιάσεις ενώ ταξιδεύετε είναι ευκολότερο από ποτέ. Επιπλέον , το EncoreMiniτρέχει εφαρμογές Windowsκαι υπηρεσίες με ευκολία, ώστε να έχουν οι χρήστες την πλήρη εμπειρία Windowsείτε βρίσκονται σε επαγγελματικές συναντήσεις, είτε χαλαρώνουν στο σπίτι – μέσω του ίδιου του tablet και MicrosoftOffice 365 σε Pcή έχοντας πρόσβαση σε έγγραφα μέσω cloud. Ο συγχρονισμός και η διανομή εγγράφων μέσω συσκευών που τροφοδοτούνται με Windowsείναι εύκολος και γρήγορος, καθιστώντας τη συσκευή ιδανική για να βλέπετε έγγραφα μακριά από το γραφείο, ή για να μεταφέρετε πολυμέσα σε PCγια ενισχυμένη ψυχαγωγία.

 

Με 1TB One Drive online αποθηκευτικού χώρου [1]δωρεάν και τη δυνατότητα να προσθέσετε περισσότερα, μπορείτε να σώσετε όσα δεδομένα θέλετε, ενώ τα 60 Skypeworldminutesτο μήνα επίσης περιλαμβάνονται στη συνδρομή για να κρατάτε επαφή με φίλους και οικογένεια. Η χωρητικότητα του Encore Mini μπορεί να ενισχυθεί μέσω microSD, συμβατό με κάρτες microSD έως 128GB, ώστε να έχετε στο χέρι σας συνεχώς περισσότερα επαγγελματικά και προσωπικά δεδομένα. Όταν κάνετε παρουσιάσεις σε μεγαλύτερο αριθμό ατόμων, η λειτουργία ασύρματης οθόνης σας επιτρέπει να μεταφέρετε περιεχόμενο σε μεγαλύτερες συμβατές οθόνες, ενώ περιλαμβάνεται και θύρα Micro-USBγια τη μεταφορά αρχείων.

 

Μικρόπακέτο, ισχυρέςεπιδόσεις

Με επεξεργαστή Intel® Atom™, το Encore Mini εγγυάται ισχυρές επιδόσεις όλη την ημέρα. Με γρήγορη εκκίνηση και διάρκεια μπαταρίας έως επτά ώρες[2], το EncoreMiniεπιτρέπει στους χρήστες γρήγορο browsingκαι ομαλό multitasking, κάνοντας την εναλλαγή εργασιών και διασκέδασης εύκολη υπόθεση.

Με οπίσθια κάμερα 2MPκαι 0.3MPεμπρόσθια, η συσκευή σας επιτρέπει να βγάζετε φωτογραφίες και να κάνετε videochatsμε οικογένεια, φίλους και συναδέλφους. Το φιλικό EncoreMiniπεριλαμβάνει και ToshibaDisplayUtility, που επιτρέπει την αλλαγή των ρυθμίσεων διάταξης ώστε να βλέπετε μενού, κείμενα και άλλα στοιχεία στην επιφάνεια εργασίας μεγαλύτερα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν προγράμματα desktopστο EncoreMini.

Το Toshiba Encore Mini θα είναι διαθέσιμο το τελευταίο τρίμηνο του 2014 σε Γερμανία, Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Encore Mini:

 • Οθόνη: 17.8 cm (7”) 1024 x 600 οθόνη
 • Επεξεργαστές: Intel® AtomTM Z3735G επεξεργαστής
 • Γραφικά: Intel® HD γραφικά
 • Μνήμη: 1 GB DDR3L 1333MHz
 • Συνδέσεις: 1 x Micro-USB, 1 x microSD θύραμευποστήριξη 128 GB SDHC/SDXC, WLAN 802.11 bgn, Bluetooth 4.0, wireless display, 1x 3.5 mm ηχεία/μικρόφωνο
 • Webcam: 0.3MP εμπρόσθια, 2MP οπίσθιακάμερα
 • Ήχος: Box speaker
 • Λειτουργικό σύστημα: Windows 8.1 με Bing
 • Προεγκατεστημένα: Microsoft Office 365 Personal, Toshiba Display Utility
 • Διάρκεια μπαταρίας: Έως 72 ώρες
 • Χρώμα: Λευκό
 • Διαστάσεις:119.8 x 199 x 10.9mm
 • Βάρος: 350 g

[1]Μέρος της ετήσιας συνδρομής στο MicrosoftOffice 365 Personal

[2]Με 65% WiFi, 10% αναπαραγωγή βίντεο, 25% κατάσταση αναμονής