IFA 2014: tο νέο αδιάβροχο Walkman® WS610

73

Δώστε ενέργεια στον οργανισμό σας κάνοντας γυμναστική και ακούγοντας το ιδανικό soundtrack με το ολοκαίνουργιο Walkman NWZ-WS610 με Bluetooth® και το εύχρηστο τηλεχειριστήριο σε σχήμα δακτυλίου.

 

Ακούστε μουσική όσο ασκείστε για να αυξηθεί το κίνητρό σας και να αφαιρεθείτε. Η τελευταίας γενιάς συσκευή αναπαραγωγής MP3, με εργονομικό σχεδιασμό, από τη Sony, κάνει ακριβώς αυτό. Σχεδιάστηκε για να είναι άνετο και ασφαλές όσο εσείς τρέχετε στο δρόμο – χωρίς καλώδια να σας καθυστερούν. Επίσης, είναι αδιάβροχο, με έξυπνα σχεδιασμένα ακουστικά (earbuds) για καλή εφαρμογή και καθαρό ήχο, όσο κολυμπάτε στην πισίνα ή κάνετε το ντους σας μετά.

 

Για πρώτη φορά το Walkman NWZ-WS610 λειτουργεί και ως μονάδα κεφαλής Bluetooth®, που μπορεί να φορεθεί, προσφέροντάς σας επιπλέον επιλογές για να ακούτε ασύρματα μουσική απευθείας από το smartphone σας, όσο κάνετε τζόκιν ή αθλείστε.

 

Περιλαμβάνεται επίσης ένα εύχρηστο τηλεχειριστήριο σε σχήμα δακτυλίου[ii], το οποίο ελέγχει την αναπαραγωγή και σας επιτρέπει να δέχεστε κλήσεις όσο μετακινήστε. Η ασύρματη τεχνολογία χαμηλής ενέργειας αυτού του φιλικού προς το χρήστη τηλεχειριστηρίου παρέχει εκτεταμένη χρήση, χωρίς να ανησυχείτε για την μπαταρία[iii].

 

Η επιλογή είναι δική σας, ακούστε τη μουσική που έχετε αποθηκεύσει στη μνήμη του Walkman σας, ή κάντε streaming ασύρματα σε ήχο από υπηρεσίες του Internet, όπως τις Music Unlimited, Spotify και YouTube, μέσω του smartphone σας. Επιπλέον, δεν θα χάνετε ειδοποιήσεις από εφαρμογές που έχετε κατεβάσει στο smartphone σας όσο τρέχετε, η λειτουργία SoundMix αναμειγνύει έξυπνα την ακρόαση της μουσικής με ηχητικές ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές του smartphone σας.

 

Μιλήστε με τους φίλους σας, χωρίς να αλλάζετε το πρόγραμμα της γυμναστικής σας, το Walkman NWZ-WS610 σάς δίνει τη δυνατότητα hands-free κλήσεων, όσο γυμνάζεστε. Απλώς ακουμπήστε το Walkman, για μια στιγμή, πάνω στο smartphone σας και θα είστε έτοιμοι να μιλήσετε, η λειτουργία NFC απλοποιεί την ασύρματη σύνδεση μεταξύ των δυο συσκευών, χωρίς την ταλαιπωρία της σύζευξης ή των μενού εγκατάστασης.

 

Για ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο και ευκολία στη χρήση, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή SongPal από τη Sony για να λειτουργείτε το Walkman από το smartphone σας, να ψάχνετε τα κομμάτια που έχετε αποθηκεύσει ανά καλλιτέχνη ή άλμπουμ και να «πειράζετε» τις ρυθμίσεις ήχου.Διαθέτει μια σειρά από ρυθμίσεις, που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα του ήχου, όπως η Clear Phase™, η οποία προσφέρει ρεαλιστικό ήχο, και η Clear Bass™, η οποία χαρίζει δυναμικά βαθιά μπάσα χωρίς αλλοιώσεις.

 

Φορτώστε στο Walkman την αγαπημένη σας μουσική συλλογή γρήγορα και εύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε το NWZ-WS610 με ένα καλώδιο και μέσω draganddropπεράστε τα αρχεία κατευθείαν από τον υπολογιστή σας, χωρίς να χρειάζεται κάποιο λογισμικό μεταφοράς.

 

Το αδιάβροχο MP3 Walkman NWZ-WS610 με Bluetooth® θα διατίθεται στην αγορά από τις αρχές του Οκτωβρίου 2014.

 

Προδιαγραφές

 

Όνομα μοντέλου

NWZ-WS615/WS613

Εσωτερική μνήμη

16GB / 4GB

Διαθέσιμα χρώματα

Μαύρο / Μπλε / Πράσινο λάιμ

Συμβατά φορμά ήχου

MP3/ WMA/ Linear PCM/ AAC

Αντοχή στο νερό

IPX5/IPX8 (IEC 60529) ή ισοδύναμης κλίμακας

με ακουστικά κολύμβησης

Bluetooth®

ΝΑΙ

Προδιαγραφές Bluetooth® Έκδ.4.0

A2DP(SBC, AAC, aptX®)/ AVRCP/ HFP/ HSP /SPP

NFC

ΝΑΙ

Μικρόφωνο

ΝΑΙ

Εφέ ήχου

Clear Bass/ Clear Phase/ Dynamic Normaliserii, Αντισταθμιστής 5-Bandii: Μόνο με την εφαρμογή SongPal

Χρόνος αναπαραγωγής μουσικής

Μουσική: Κατά προσέγγιση 8 ώρες[iv]

Bluetooth®: Κατά προσέγγιση 4 ώρες

Χρόνος φόρτισης

Κατά προσέγγιση 1,5 ώρα

Γρήγορη φόρτιση

Κατά προσέγγιση 3 λεπτά φόρτισης προσφέρουν περίπου 60 λεπτά αναπαραγωγής[v]

Μάζα

Κατά προσέγγιση 37 γρ.

Αξεσουάρ

Τηλεχειριστήριο:[vi][vii]/ Θέση για USB/

Ακουστικά (1 σετ)/ Ακουστικά κολύμβησης (1 σετ)/Θήκη

 

[i] Ισοδύναμο με τον κώδικα JIS/IEC IP (IPX5/IPX8).

Το προϊόν δοκιμάστηκε υποβρυχίως σε βάθος 2 μέτρων για 30 λεπτά και δεν παρατηρήθηκαν περιπλοκές.Το θαλασσινό νερό είναι διαβρωτικό, να μην χρησιμοποιείται σε θαλασσινό νερό. Δεν προορίζεται για βύθιση ή συνεχή επαφή με το νερό (πιστοποίηση IPX5), πιστοποίηση IPX5/8 για το Walkman®, σειρά NWZ-WS610, πιστοποίηση IPX5 για το τηλεχειριστήριο.

[ii] Η λειτουργία Bluetooth® και το τηλεχειριστήριο δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην κολύμβηση.

[iii] Η μπαταρία διαρκεί για περίπου 1,5 χρόνο (όταν χρησιμοποιείται για δυο ώρες την ημέρα)

[iv] MP3 στα 128kbps και όταν το Bluetooth® είναι ενεργοποιημένο

[v] MP3 128kbps

[vi] IPX5 (IEC 60529) ή ισοδύναμης κλίμακας

[vii] Χρησιμοποιείται μπαταρία λιθίου coin cell CR1620