IFA 2014: Νέες συσκευές από τη Lenovo που μεταμορφώνονται για να ταιριάζουν στις αίθουσες συσκέψεων, στα gamingrooms και παντού

93

Η Lenovo εξελίσσει το  2-σε-1 ThinkPadHelix για επιχειρήσεις και το οικογενειακό HORIZON tabletop PC με λεπτότερο και ελαφρύτερο design

 

  • To Think Pad Helix ανεβάζει τον πήχη για τα businessdetachabledevices με  κρυπτογράφηση ασφαλείας, βέλτιστο επεξεργαστή χωρίς αποσπόμενα μέρη.
  • Τα HORIZON 2sand 2ePC προσφέρουν στους καταναλωτές την επιλογή ενός πολύ λεπτού,πιο εύκολα φορητού PC, ή και πιο οικονομικού μοντέλου.
  • Το ThinkCentre Tiny-in-One (TIO) 23is είναιτοπρώτο detach-and-build all-in-one (AIO) PC γιαεπαγγελματικήχρήσητης Lenovo
  •  ToFLEX 2 Produalmodelaptop για εργασία και διασκέδαση προσφέρει μεγάλης διάρκειας ζωής μπαταρία

 

Lenovo ανακοινώθηκε στην IFAConsumerElectronicsUnlimitedshow 2014, στο Βερολίνο μια σειρά από συσκευές για καταναλωτές αλλά και επαγγελματίες, που παρέχουν εξειδικευμένες λύσεις σε μερικά από τα πιο συχνά προβλήματα των επιχειρήσεων αλλά και ικανοποίηση στους καταναλωτές μέσα από απρόσμενους τρόπους. Η σειρά ξεκινά με το νέο ThinkPadHelix, ένα πλήρες, επαγγελματικό 2 σε 1 Ultrabook , που συνδυάζει λεπτό και ανάλαφρο  design και περνάει την πληροφορική στο επίπδεο επίπεδο, με το τελευταίας τεχνολογίας hardware του. Η Lenovo εισήγαγε επίσης δύο νέα all-in-one(AIO) επιτραπέζια PCs: το 19.5 ιντσών HORIZON 2e, το λεπτότερο επιτραπέζιο PC της Lenovo, γεμάτο με premium χαρακτηριστικά  και το 21.5 ιντσών HORIZON 2E, το πιο προσιτό επιτραπέζιο PC της Lenovo. Επιπλέον, η Lenovo ανακοίνωσε το ThinkCentreTiny-in-One 23, ένα νέο τρόπο για να προσαρμόζουν οι επιχειρήσεις ασφαλείς AIO επιτραπέζιες λύσεις, αλλά και το ακόμα λεπτότερο και ελαφρύτερο 2 Pro, ένα κομψότατο  dual-modelaptop για τους καταναλωτές.

 

Ένα απαράμιλλο 2-in-1 επιχειρηματικό Ultrabook

Για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών που επιθυμούν ένα tablet για όταν κινούνται και ένα laptop για τις πιο παραγωγικές τους στιγμές η Lenovo τους δίνει τα καλύτερα κομμάτια και των δύο με το ThinkPadHelix, ακόμα πιο λεπτό, ελαφρύ αλλά και πλήρως εξοπλισμένο. Το ThinkPadHelix ζυγίζει 1.8 pounds είναι μόλις 0.38 ίντσες και 15% ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του.

 

Το νέο ThinkPadHelix θέτει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για τα επιχειρηματικά 2 σε 1 Ultrabooks, με το κορυφαίο hardware στην κατηγορία του, αλλά και τεχνολογία λογισμικού για ασύγκριτη ευελιξία, παραγωγικότητα και συνδεσιμότητα. Αυτό των υψηλών αποδόσεων Ultrabook γεμίζει με ακόμα περισσότερη ενέργεια με το νέο επεξεργαστή Intel® Core™M, χαρίζοντας έτσι ακόμα καλύτερες επιδόσεις από την προηγούμενη γενιά. Μαζί με την ήδη δεδομένη ανθεκτικότητα και το γερό σώμα των προϊόντων της σειράς Think, το ThinkPadHelix συνδυάζει την απίστευτη ομορφιά του και το ιδιαίτερα  κομψό φινίρισμα του. Φτιαγμένο από αλουμίνιο είναι ευχάριστο στην αφή, δίνοντας παράλληλα μία επαγγελματική εικόνα για τις επιχειρήσεις. Το ThinkPadHelix παρέχει επιπλέον εκπληκτική αποδοτικότητα ενέργειας και διάρκεια μπαταρίας σε σύγκριση με τους προκατόχους του.

Το ThinkPadHelix διατηρεί του 5 τρόπους στους οποίους βασίζονται οι χρήστες για να παραμένουν αποδοτικοί- Tablet, Stand, Tent, Laptop, andDesktop. Το ευέλικτο και αποσπώμενο ThinkPadHelix επιτρέπει στους χρήστες να δουλεύουν με άνεση πληκτρολογώντας στο θρυλικό ThinkPadkeyboard  ή να κρατούν σημειώσεις και σχέδια με την ψηφιακή γραφίδα. Στη συνέχεια μπορούν να αλλάζουν από laptop σε tablet, απλά με το να το παίρνουν και να φεύγουν, ή να το τοποθετούν TentorStandMode, παίρνοντας το και γυρίζοντας το 180°  σε οθόνη laptop 11.6 ιντσών  ξαναβάζοντάς το στη βάση του.

 

Το ThinkPadHelix περιλαμβάνει Windows 8.1 Pro και μια σειρά επιπρόσθετων επιλογών ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων βιομετρικού αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος, military-gradesmartcardreader και τρεις παράγοντες προστασίας γνησιότητας. Το 2-in-1 επιπλέον έρχεται εξοπλισμένο με επιλογές λογισμικού όπως τα LenovoSettings, LenovoCompanion 2.0, LenovoReachandLenovoSHAREit για να φυλάσσεται το ψηφιακό περιεχόμενο των χρηστών οργανωμένα ανάμεσα στις διαφορετικές συσκευές και τους φακέλους. Το LenovoSettings παρέχει στους χρήστες την δυνατότητα να ελέγχουν και να βελτιώνουν την επίδοση της συσκευής τους αλλά και να διαχειρίζονται εύκολα τις λειτουργίες του συστήματος, αυτόματα και προβλέψιμα, ενώ το LenovoCompanion 2.0 λειτουργεί σαν κεντρικός σταθμός για την εύκολη πρόσβαση των χρηστών αλλά και για να κατανοήσουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά του συστήματός τους, να διαχειριστούν την «υγεία» του συστήματος, να δουν διαθέσιμες ενημερώσεις των drivers, να αγοράσουν προσαρμοσμένα εξαρτήματα και να ελέγξουν την κατάσταση της εγγύησής τους. Το LenovoReach είναι μια cloud συσκευή αποθήκευσης για να μπορούν οι χρήστες να αποθηκεύουν και να έχουν πρόσβαση σε φακέλους από περισσότερες της μιας συσκευές και το LenovoSHAREit  μεταφέρει εύκολα το ψηφιακό περιεχόμενο σε οποιοδήποτε smartphone  κινητό, easilyPC και tablet.

 

Οι χρήστες μπορούν να διαλέξουν μεταξύ του ThinkPadHelix με πληκτρολόγιο Ultrabook και του ThinkPadHelix με πληκτρολόγιο UltrabookPro για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Το ThinkPadHelix είναι εξοπλισμένο με Gorilla®Glass και με μεγάλη FHD οθόνη που μπορεί να συνδυαστεί με μια προαιρετική ThinkPad ψηφιακή γραφίδα για επιπλέον ευελιξία και χρηστικότητα.

 

Τα HORIZON 2s και 2e δίνουν στις οικογένειες ακόμα περισσότερες επιλογές για TabletopPCs

Τα HORIZON tabletop PCs της Lenovo συνεχίζουν να επαναπροσδιορίζουν την tabletop εμπειρία για τις οικογένειες. Πλέον τα μοντέλα είναι ακόμα πιο λεπτά και ελαφριά, αλλά και πιο οικονομικά με το HORIZON 2s και 2e αντίστοιχα.

 

Το  HORIZON 2s με το s να αντιπροσωπεύει το “slim” γίνεται η επιτομή του λεπτού και ανάλαφρου tabletopPC στις μόλις 0.59 ίντσες και λίγο παραπάνω από 5 pounds. Το μηχάνημα αυτό, 10 pounds ελαφρύτερο από την HORIZON 2 έκδοση, είναι ευκολότερο στη μεταφορά του από δωμάτιο σε δωμάτιο μέσα στο σπίτι, ή ακόμα και έξω. Σχεδιασμένο σαν μια συσκευή τόσο για δουλειά όσο και για ψυχαγωγία, το νέο HORIZONtabletopPC προσφέρει τα ίδια StandandFlatmodes όπως τα προηγούμε να μοντέλα. Οι καταναλωτές μπορούν να χαρούν τη εργασία τους στο περιβάλλον windows, όταν είναι είναι ανασηκωμένη η οθόνη ως AIO και να ενεργοποιηθεί η Aura User Interface, με το που τοποθετείται σε επίπεδη επιφάνεια για να μετατραπεί σε πανίσχυρο εργαλείο ψυχαγωγίας.

 

Αμφότερα τα μοντέλα περιλαμβάνουν το εξελιγμένο Auramulti-userinterface της Lenovo που επιτρέπει σε δύο ή και περισσότερους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στις ατομικές φωτογραφίες τους, τα video και τη μουσική μαζί στην ίδια οθόνη. Το Aura λειτουργεί πλέον ακόμα καλύτερα με συσκευές android. Οι χρήστες μπορούν να συνδυάσουν έως και 4 android συσκευές ταυτόχρονα για γρήγορη πρόσβαση στα μέσα ενημέρωσης από το androidsmartphone τους, tablet ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή απευθείας στην FHD οθόνη του PC τους. Όταν θέλουν να εργαστούν, ένα προαιρετικό αξεσουάρ από αλουμίνιο χρησιμεύει σαν βάση φόρτισης με το HORIZON 2s να τοποθετείτε σε ένα άνετο για ύψος για μακράς διάρκειας χρήση στο StandMode.

Το νέο HORIZON 2e βγαίνει με 21.5 ιντσών FHD οθόνη. Και το HORIZON 2s αλλά και το 2e λειτουργούν με 4 ης γενιάς επεξεργαστή Intel® Core™ και αυθεντικά Windows 8.1, μαζί με επικοινωνία κοντινού πεδίου (προαιρετικό για το 2e) για απρόσκοπτη μεταφορά δεδομένων αλλά και Bluetooth 4.0 για γρήγορα σύνδεση συσκευών. Αμφότερα τα μοντέλα περιλαμβάνουν ολοκληρωμένα Dolby® HomeTheater® stereo ηχεία για επαγγελματικό έλεγχο των πολυμέσων και προαιρετικά αξεσουάρ gaming συμπεριλαμβανομένου ενός joystick, e-Dice και striker. Η ενσωματωμένη μπαταρία παρέχει έως και 2.5 ώρες HD  streaming μέσω Wi-Fi για την 2s έκδοση και έως 3 ώρες για την 2e, δίνοντας έτσι στους χρήστες την ευκαιρία να βλέπουν την αγαπημένη τους ταινία για δεύτερη φορά χωρίς να πρέπει να συνδέσουν το φορτιστή. Επιπλέον και τα δύο μοντέλα έρχονται με πάνω από 40 προεγκατεστημένα προγράμματα για πολλαπλούς gaming χρήστες αλλά και εκπαιδευτικές εφαρμογές.

 

 

ThinkCentre Tiny-in-One 23: τοπρώτο Modular All-in-One Desktop παγκοσμίως για επιχειρήσεις

Το νέο ThinkCentreTiny-in-One (TIO) 23 modularAIO της Lenovo δίνει στις επιχειρήσεις την ευελιξία του να συνδυάσουν μια  23-inchAIO εμπειρία με όλα τα τρέχοντα ThinkCentreTinyPCs(πωλούνται ξεχωριστά), δίνοντας έτσι την ευκαιρία απόλαυσης των προνομίων ενός παραδοσιακού towersetup εξοικονομώντας όμως χώρο αλλά και με εκπληκτικές δυνατότητες διαχείρισης καλωδίων ενός all-in-onePC.

Σχεδιασμένο ειδικά για ITmanagers, το TIO παρέχει μια φανταστική AIO εμπειρία για τις επιχειρήσεις με την εκπληκτική FHD οθόνη 23 ιντσών, front-accessUSB 3.0 audioports, ένα προαιρετικό ODD και μια εργονομική βάση που επιτρέπει τη ρύθμιση κλίσης και ύψους. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά AIO, το TIO 23 ενεργοποιείται από ένα αποσπώμενο ThinkCentreTinyPC που εφαρμόζει απόλυτα στο πίσω μέρος της οθόνης μέσα σε δευτερόλεπτα, μέσω μιας εύκολης διαδικασίας εγκατάστασης που δεν απαιτεί εργαλεία. Αυτή η μοναδική υβριδική διαμόρφωση όχι μόνο παρέχει στους χρήστες την εμπειρία του οργανωμένο γραφείου χωρίς καλώδια, αλλά και τους επιτρέπει να διαμορφώσουν των 23 ιντσών AIO με ένα πλήθος διαφορετικών chipsets και CPUs ανάλογα με τις ανάγκες τους, έχοντας την επιλογή από διάφορα ThinkCentreTinyPC προϊόντα. Όταν έρθει η ώρα για αναβάθμιση ή για συντήρηση του συστήματος, οι χρήστες μπορούν απλώς να αφαιρέσουν το παλιό TinyPC από το TIO, να τοποθετήσουν το καινούργιο και να επιστρέψουν στην ασχολία τους μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά.

 

Χρήστες του τομέα των επιχειρήσεων, της εκπαίδευσης και της κυβέρνησης θα απολαύσουν ιδιαιτέρως την επιπρόσθετη άνεση ανάπτυξης, όπως ο singlestandardpoweradapter της Lenovo, που τροφοδοτεί και την οθόνη αλλά και το TinyPC. Ως συμβατοί με το VESA, οι χρήστες θα μπορούν επίσης να απολαμβάνουν την ευελιξία της ανάπτυξης ενός συστήματος μέσα από μια ποικιλία συμβατών κινητών βάσεων και υποστηριγμάτων. Το TIO προσφέρει πανίσχυρη ασφάλεια για το TinyPC μαζί με ένα προηγμένο μηχανισμό κλειδώματος που ασφαλίζει το Tiny και το προαιρετικό ODDmodule του TIO μέσα στο σύστημα όταν συνδέεται  ένα Kensington cable lock.

 

Το FLEX 2 Pro εξαλείφει με στυλ τον ανταγωνισμό στα  DualMode

Για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών για ένα ακόμα λεπτότερο και ελαφρύτερο dualmodelaptop, η Lenovo δημιούργησε το FLEX 2 Pro. Με λιγότερο από μία ίντσα πάχος και ζυγίζοντας μόλις 5  pounds, το FLEX 2 Proconvertiblelaptop βελτιώνει το λεπτό και ελαφρύ design του προκατόχου του. Για την ακρίβεια αποτελεί το λεπτότερο laptop 15 ιντσών της Lenovo. Προστατευμένο από σασί αλουμίνιου, με ενώσεις που επιτρέπουν περιστροφή 300°, προσφέρει στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο να μεταβούν ανάμεσα στις δύο εκδοχές του: Laptop και Stand. Το AccuTypebacklit πληκτρολόγιο και touchpad, χρησιμοποιώντας το FLEX 2 ProinLaptopMode κάνει την πληκτρολόγηση άνετη σε αυτό το Windows 8.1 laptop. Όταν έρθει η ώρα να χαλαρώσετε, γυρίστε το FLEX 2 Pro σε StandMode για να απολαύσετε εφαρμογές ή να κάνετε video κλήση με την 720pHD κάμερα και το crispdualarray ψηφιακό μικρόφωνο.

 

Το FLEX 2 Pro διαθέτει 15.6 ιντσών IPSFHD οθόνη που υποστηρίζει 10-pointmulti-touch για μια πιο διαδραστική εμπειρία. Συνδυασμένο με NVIDIA® GeForce® GT840M 4GB γραφικά και DolbyHomeTheaterstereo ηχεία, το FLEX 2 Pro παρέχει μια πλούσια εμπειρία διασκέδασης. Το FLEX 2 Pro μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για μπαταρία που διαρκεί έως και 8 ώρες1. Αυτό είναι που κάνει το FLEX 2 Pro  τέλειο για χρήστες που δεν θέλουν να δεσμεύονται από φορτιστές όταν βρίσκονται στο δρόμο, στα επαγγελματικά τους meeting ή στην καφετέρια.

Στην «καρδιά» του FLEX 2 Pro συγκεντρώνεται ισχυρή δύναμη με τον επεξεργαστή 4ης γενιάς Intel® Core™ i7, μνήμη 16GBofDDR3L , επιλογή έως και 1TB  HHD, hybridSSHD αποθήκευση με  ενσωματωμένα 16 GBNANDflash ή μέχρι και  256GBSSD αποθηκευτική δυνατότητα και το λογισμικό  SHAREit της Lenovo.

 

Δηλώσεις:

 

«Η τελευταία μας σειρά επαγγελματικών και καταναλωτικών PC δείχνει πόσο καινοτομούμε για να καλύψουμε τις πολύ διαφορετικές ανάγκες αυτών των δύο πελατειακών ομάδων» , δήλωσε χαρακτηριστικά ο DilipBhatia, vicepresident, designandmarketing, PCGroup, της Lenovo. «Από το πρώτη πρόταση modulardesktop και δημιουργώντας ένα  νέο δεδομένο για  2-σε-1 businessPCs μέχρι την επόμενη γενιά tabletopPC και των νέων multimodelaptops, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προϊόντα που ικανοποιούν τους καταναλωτές και τους βοηθούν να επιτύχουν ακόμα περισσότερα».

 

«Το τοπίο της πληροφορικής εξελίσσεται ραγδαία καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες μεταβαίνουν σε πολύλειτουργικές συσκευές, που υποστηρίζουν τις ανάγκες  του τελικού καταναλωτή και τις ανάγκες δημιουργίας στο σπίτι και στο χώρο εργασίας» δήλωσε ο KirkSkaugen, seniorvicepresident και generalmanager, PCClientGroup, IntelCorporation.  «Ο επεξεργαστής Intel® Core™ M  σχεδιάστηκε για να επιτρέπει την βέλτιστη ισσοροπία μεταξύ απόδοσης και διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε εμπορικές συσκευές όπως το  ThinkPadHelix»

 

Τιμές και διαθεσιμότητα2 Τα LenovoHORIZON 2s, LenovoHORIZON 2e και το ThinkPadHelix θα θα είναι διαθέσιμα μέσα στο διάστημα Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου 2014 μέσω μεγάλων αλυσίδων καταστημάτων και του www.lenovo.com.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο presskit και επιπλέον φωτογραφίες στο: news.lenovo.com/IFA2014.

Για τα τελευταία νέα της Lenovo, εγγραφείτε στο LenovoRSSfeeds ή ακολουθήστε τη Lenovo στο Twitter και στο Facebook. Το Υλικό Τύπου είναι διαθέσιμο στο: http://news.lenovo.com/CES2014.

 

 

 

1 Διάρκεια ζωής μπαταρίας βασισμένη σε αποτελέσματα προσομοίωσης και σε ένα εκτιμώμενο μέγιστο. Η πραγματική διάρκεια ζωής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τους παράγοντες.

2  Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται φόρος ή έξοδα αποστολής και αυτές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση και σχετίζονται με συγκεκριμένους όρους και συνθήκες. Οι τιμές μεταπωλήσεις  τα προϊόντα μπορεί να είναι διαθέσιμα μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα. Η Lenovo διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις προσφορές των προϊόντων και τις προδιαγραφές τους οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση. μπορεί να διαφέρουν. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν όλα τα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά.. Όλες οι προσφορές εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα.