Η Vodafone κερδίζει 7 βραβεία στα Social Media Awards 2013

51

Η Vodafone απέσπασε συνολικά 7 βραβεία – 3 Gold και 4 Silver- στο πλαίσιο της διοργάνωσης των «SocialMediaAwards 2013» και συγκαταλέγεται στους Μεγάλους Νικητές της φετινής χρονιάς.

Τα 7 βραβεία στα φετινά SocialMediaAwards, αποτελούν μία ακόμα επιβεβαίωση για τη συνολική στρατηγική της Vodafone στο κομμάτι των SocialMedia και την   αποτελεσματικότητά της.

Για τη Vodafone τα SocialMedia αποτελούν έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα χώρο δραστηριοποίησης και αξιοποιούνται ως ένα πολύτιμο εργαλείο, τόσο για το σχεδιασμό, όσο και για την υλοποίηση της marketing επικοινωνίας της εταιρείας. Λόγω της φύσης του Μέσου, αλλά και του νεανικού του κοινού στο οποίο απευθύνεται, η προσέγγισή της Vodafoneείναι άμεση και με «φρέσκο» περιεχόμενο πέραν του αναμενόμενου, ως ένα σύγχρονο κανάλι εξυπηρέτησης και διαφήμισης.

HVodafone απέσπασε τα κορυφαία βραβεία Gold σε τρεις κατηγορίες και ειδικότερα τα βραβεία BestUseofSocialMediaforaConsumerBrand καιBestUseofFoursquare  για την καμπάνια του VodafoneRED καθώς και τοBestUseofSocialMediaforCustomerServiceπου αφορά στην εξυπηρέτηση πελατών.

Επίσηςη Vodafone απέσπασε 4 βραβεία Silver στιςκατηγορίεςBest Use of Facebook Advertising γιατηνκαμπάνιατουVodafone RED, Best Use of Game Mechanics (Gamification) in a Social Media Campaign γιατο Vodafone ΈλεγχοςΧρήσης, Best Content Marketing in Social Media γιατοCU Retell your Story καιτο Best Facebook Application γιατο CU Ch@tfights.