Η Vodafone φέρνει το iPad Pro στην Ελλάδα

85

Η Vodafone Ελλάδας διαθέτει στα καταστήματα της στο vodafone.gr, το  ολοκαίνουριο iPadPro 4G, με την εκπληκτική οθόνη 12,9 ιντσών Retina με 5,6 εκατομμύρια pixel.

Το καινούριο iPadθα διατίθεται από τη Vodafone Ελλάδας στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 1.299€ ή φθηνότερα με σύνδεση προγραμμάτων συμβολαίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να συνδυάσουν τις πρωτοποριακές του δυνατότητες με τη μοναδική εμπειρία mobile internet που παρέχει το ποιοτικό και αξιόπιστο 4G δίκτυο της Vodafone. Με δίκτυο 4G που καλύπτει την πλειονότητα του πληθυσμού πανελλαδικά, οι συνδρομητές της Vodafone μπορούν να απολαμβάνουν αξεπέραστες ταχύτητες, όπου και αν βρίσκονται, να ανεβάζουν και να κατεβάζουν αρχεία μεγάλου όγκου και να βλέπουν βίντεο υψηλής ευκρίνειας, χωρίς διακοπές, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των νέων Apple συσκευών στο μέγιστο. 

Το νέο, μεγαλύτερο iPadPro διαθέτει εκπληκτική οθόνη 12,9 ιντσών Retina με 5,6 εκατομμύρια pixel, τα περισσότερα από ποτέ σε συσκευή με λειτουργικό σύστημα iOS, και πρωτοποριακές επιδόσεις για συναρπαστικές ταχύτητες, χάρη στο νέο επεξεργαστή A9X στα 64-bit, ο οποίος ανταγωνίζεται επάξια την πλειονότητα των φορητών υπολογιστών που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Το iPadPro είναι λεπτό, ελαφρύ και με αυτονομία μπαταρίας που αγγίζει τις 10 ώρες, όπως απολαμβάνουν όλοι οι χρήστες των iPad. Η ταχύτατη ασύρματη συνδεσιμότητα της συσκευής, σας κρατά συνδεδεμένους με το διαδίκτυο όπου και αν είστε, μέσω του 802.11acWi-Fi τεχνολογίας MIMO καθώς και της υποστήριξης συχνοτήτων LTΕ και άλλων γρήγορων τεχνολογιών δικτύου (DC – HSDPA, HSPA+).

Στη Vodafone σύντομα θα είναι διαθέσιμο και τo νέο καινοτόμο ApplePencil για το iPadPro. Το ApplePencil,  η γραφίδα της Apple, αλλάζει τα έως τώρα δεδομένα και φέρνει μια νέα εποχή στην εμπειρία χρήσης χωρίς περιορισμούς. Κάνει τη σχεδίαση και τη ζωγραφική να μοιάζουν εντυπωσιακά ζωντανές και φυσικές, ενώ προσδίδει απίστευτη ακρίβεια σε δραστηριότητες όπως η καλλιτεχνική εικονογράφηση και η λεπτομερής τρισδιάστατη σχεδίαση. Με διάρκεια μπαταρίας 12 ώρες και την ενσωματωμένη υποδοχή Lightningconnector, το ApplePencil καθιστά απλή τη γρήγορη και εύκολη σύνδεση και φόρτισή του.

Στο δίκτυο των καταστημάτων Vodafone θα βρείτε την πιστοποιημένη από την Apple, Ομάδα InternetVodafone, που θα σας λύσει κάθε απορία για τις Apple συσκευές σας  αλλά και θα σας δείξει πώς να τις χρησιμοποιείται στο 100%. Επίσης τόσο στα καταστήματα Vodafone όσο και  στο vodafone.gr θα είναι σύντομα διαθέσιμες και οι Apple Θήκες & τα SmartCovers για την προστασία & καλύτερη χρήση του νέου iPadPro.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/portal/eShop/iPad-Pro