Η Vodafone φέρνει αποκλειστικά το Samsung Galaxy S4 mini σε super τιμή!

91

Όσοι επισκεφτούν τα καταστήματα Vodafone και το VodafoneeShop, από την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015, μπορούν να βρουν αποκλειστικά το αγαπημένο τους SamsungGalaxyS4 mini και να συνδυάσουν την κορυφαία τεχνολογία των Samsung Smartphonesμε τη μοναδική εμπειρία mobile internet υψηλής ποιότητας, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο 4G δίκτυο της Vodafone σε super τιμή.

 

Η νέα έκδοση του SamsungGalaxyS4 mini διαθέτει οθόνη 4.3″ sAMOLEDκαι κάμερα 8MP, ενώ είναι εξοπλισμένο με λειτουργικό Android KitKat και διπύρηνο επεξεργαστή 1.7GHzΠαράλληλα, το Samsung Galaxy S4 mini  διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 8GB και μπαταρία 1900mAh.

 

Τα καταστήματα Vodafone και το VodafoneeShopδιαθέτουν και μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ και θήκες σε υπέροχα χρώματα, ώστε να τα συνδυάσουν με τις νέες τους συσκευές.

 

Όσοι ενδιαφέρονται για το νέο SamsungGalaxyS4 mini, μπορούν να το αποκτήσουν τώρα στην προτεινόμενη μοναδική τιμή των 199,90€ ή φθηνότερα με νέα σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου Vodafone Red. Επιπλέον, στα καταστήματα Vodafone, η πιστοποιημένη από την Samsung Ομάδα Internet της Vodafone είναι διαθέσιμη για να λύσει κάθε απορία &  να βοηθήσει άμεσα τους νέους χρήστες να μάθουν, όσα χρειάζονται για το νέο τους smartphone.

 

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-Galaxy-S4-mini