Η Sony παρουσιάζει τη φωτογραφική μηχανή α68 A-mount με 4D FOCUS

128

Η νέα φωτογραφική μηχανή α68 (ILCA-68), από τη Sony, δίνει στους λάτρεις της φωτογραφίας τη χαρά να ανακαλύψουν ακόμα περισσότερες δημιουργικές επιλογές, χρησιμοποιώντας την πολύτιμη συλλογή των φακών τους A-mount.                                                                       

Επιπλέον της πληθώρας των χαρακτηριστικών, που δεν απέχουν πολύ από επαγγελματικές λειτουργίες, που έχει κληρονομήσει από την περίφημη α77 II, η α68 διαθέτει το μοναδικό σύστημα 4D FOCUS της Sony, το οποίο αποδίδει εξαιρετική αυτόματη εστίαση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτογράφισης – ακόμα και σε πολύ χαμηλό φωτισμό, μέχρι και EV -2, όπου άλλες φωτογραφικές μηχανές δυσκολεύονται να τα καταφέρουν. 

Αυτό το σύστημα ανίχνευσης σημείων χρησιμοποιεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, 79 σημεία ανίχνευσης αυτόματης εστίασης, συμπεριλαμβανομένων των 15 σημείων διασταύρωσης, και ένα αποκλειστικό σημείο αισθητήρα αυτόματης εστίασης F2.8 για σκηνές με περιορισμένο φωτισμό. Όλα αυτά οδηγούν σε γρήγορη αυτόματη εστίαση, η οποία καλύπτει μια μεγάλη περιοχή παρακολούθησης με πρόβλεψη, και κλειδώνει πιστά πάνω σε γρήγορα κινούμενα θέματα. Χάρη δε, στην μοναδική τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέπτη της Sony, η φωτογραφική μηχανή α68 αποδίδει σταθερή παρακολούθηση αυτόματης εστίασης μέχρι και στα 8fpsii καρέ συνεχούς λήψης. 

Είτε βγάζετε φωτογραφίες, είτε γυρίζετε ταινίες, έχετε εξασφαλισμένη απαράμιλλη ποιότητα εικόνας με τον αισθητήρα εικόνας Exmor™ CMOS, 24 MPiii, που προσφέρει μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO 100-25600iv.Η α68 διαθέτει επίσης τον γρήγορο επεξεργαστή εικόνας της Sony, BIONZ X, που χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες αναπαραγωγής λεπτομερειών και μείωσης της περίθλασης καθώς και μείωσης ψηφιακού θορύβου, για συγκεκριμένες περιοχές, ώστε να αποδίδει πεντακάθαρες λήψεις με αναλυτικές λεπτομέρειες, κάθε φορά. 

Οι ταινίες full HD χρησιμοποιούν το αποτελεσματικό φορμά XAVC Sv για εγγραφές σε υψηλό ρυθμό bit rate μέχρι και 50 Mbps, με εκπληκτικές λεπτομέρειες και χαμηλό ψηφιακό θόρυβο. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέπτη της Sony, μπορείτε να απολαμβάνετε non-stop συνεχή αυτόματη εστίαση, που παρακολουθεί χωρίς κόπο κινούμενα θέματα για ευκρινείς, επαγγελματικές λήψεις, με όποιο φορμά κι αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε για την εγγραφή σας. 

Η α68 χάρη στα νέα δημιουργικά εφέ που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές, ερασιτέχνες και φωτογράφους, να εξερευνήσουν τη μαγεία της φωτογραφίας εύκολα και γρήγορα. 

Τώρα πια, είναι σκέτη απόλαυση να φωτογραφίζετε και να τραβάτε video   χάρη στο καθαρό και φωτεινό σκόπευτρο OLED Tru-Finder. Με 100% κάλυψη κάδρου θα είστε απόλυτα σίγουροι πως ό,τι φωτογραφίζετε είναι αυτό ακριβώς που βλέπετε, με υψηλή αντίθεση και πιστή χρωματική αναπαραγωγή, για να μπορείτε να εστιάζετε χειροκίνητα με απόλυτη αυτοπεποίθηση. 

Το σκόπευτρο Tru-Finder έρχεται να συμπληρώσει η οθόνη LCD τύπου 2,7 με δυνατότητα κλίσης έως και 135 μοίρες προς τα πάνω ή 55 μοίρες προς τα κάτω, για άνεση στην φωτογράφηση σε μια μεγάλη ποικιλία γωνιών λήψης. 

Όπως και στην εξαιρετική σειρά α7, υπάρχει μια ροδέλα χειρισμού στο πίσω μέρος της φωτογραφικής μηχανής, χάρη στην οποία μπορείτε να αλλάζετε τις ρυθμίσεις με τα ακροδάχτυλα σας. Επιπλέον, διαθέτει 10 προσαρμόσιμα κουμπιά[vi], στα οποία μπορείτε να συνδέσετε λειτουργίες, που χρησιμοποιείτε συχνά, για γρήγορη πρόσβαση. Διαθέτει, ακόμη, ένα περιστροφικό χειριστήριο μπροστά, για γρήγορες προσαρμογές των ρυθμίσεων και για σταθερό κράτημα, ώστε να διατηρείτε ισορροπία, ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε ογκώδεις φακούς prime ή τηλεφακούς. 

Η τεχνολογία SteadyShot INSIDE μειώνει τα εφέ που δημιουργούνται από το κούνημα τη μηχανής, ώστε να απολαμβάνετε λήψεις με τη μηχανή στο χέρι, χωρίς θόλωμα, σε όλα τα εστιακά μήκη και με οποιοδήποτε συμβατό φακό. 

Χάρη στην ύπαρξη του Multi Interface Shoe και του Multi Terminal μπορείτε να διευρύνετε περαιτέρω τις δημιουργικές σας επιλογές με μια μεγάλη γκάμα προαιρετικών αξεσουάρ, όπως φλας, φώτα, μικρόφωνα, και τηλεχειριστήρια.

 

  • Τεχνολογία 4D FOCUS, που προσφέρει γρήγορη και ακριβή παρακολούθηση της αυτόματης εστίασης με τον υψηλότερο αριθμό σημείων στον κόσμο[i], 79 σημεία αυτόματης εστίασης
  • Τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέπτη (Translucent Mirror Technology™), που αποδίδει συνεχή παρακολούθηση αυτόματης εστίασης μέχρι και στα 8fps[ii] συνεχούς λήψης
  • Αισθητήρας εικόνας Exmor™ CMOS 24 megapixel[iii], που παρέχει μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO 100-25600[iv]
  • Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X™, που πραγματοποιεί λήψεις εικόνων υψηλής ποιότητας
  • Σκόπευτρο ακριβείας OLED Tru-Finder, οθόνη LCD με δυνατότητα κλίσης, οθόνη προβολής στο πάνω μέρος και προσαρμόσιμα κουμπιά
  • Η λειτουργία SteadyShot™ INSIDE συνεργάζεται και με τους 34 φακούς A-mount
  • Βίντεο full HD υψηλής ταχύτητας bit στα 50 Mbps με φορμά XAVC S[v]

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με: την κα Βαρβάρα Παππά, Sony Europe Limited d.t. Sony Hellas, τηλ.: 210-6782000, email: barbara.pappa@eu.sony.com

ή/ και με την κα Αλεξάνδρα Καρδάμη, OneWhole Managing Reputation, τηλ.: 210-6095 044, email: akardami@onewhole.gr

Για την εξυπηρέτηση πελατών: 00800 4412 1496 για κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο και 211 1980 703 για κλήσεις από κινητό τηλέφωνο.

 Σχετικά με τη Sony Corporation

Η Sony Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο προϊόντων ήχου, εικόνας, games, επικοινωνιών, βασικών συσκευών και πληροφορικής για τους καταναλωτές και τις αγορές επαγγελματιών. Χάρη στη μουσική, τις ταινίες, την ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις της, η Sony βρίσκεται στην ιδανική θέση για να είναι η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η Sony κατέγραψε ενοποιημένες ετήσιες πωλήσεις ύψους $68 δις, περίπου, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2015. Web Site της Sony Global:http://www.sony.net/