Η Sony Mobile υποδέχεται το “Spectre” στην Ελλάδα

71

Σήμερα στις 19:00 η SonyMobile διοργανώνει στα VillageCinemas του εμπορικού κέντρου “TheMall” στο Μαρούσι την avant-premiere της νέας ταινίας του JamesBond “Spectre”. Η νέα ταινία του JamesBond έρχεται παράλληλα με το λανσάρισμα του νέο κινητού, με την καλύτερη κάμερα στο κόσμο, XperiaZ5.  Του κινητού που κατασκευάστηκε για τον JamesBond.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί, παρουσία δημοσιογράφων και επώνυμων προσκεκλημένων, θα παραστεί και o διεθνούς φήμης και ελληνικής καταγωγής ηθοποιός-σκηνοθέτης, SimonKassianides. OSimonKassianides έχει εμφανιστεί σε ταινίες που έγιναν τεράστιες εμπορικές επιτυχίες και σε πολυβραβευμένες σειρές δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς του Hollywood, όπως ο DanielCraig στο QuantumofSolace (2008) και την KeiraKnightley στο TheEdgeofLove (2008). Ενώέχειδώσειτηνφωνήτουστοεξαιρετικό animation How to Train Your Dragon 2 (2014) καιστο video game Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Την χρονιά που διανύουμε συμμετείχε στην τηλεοπτική ταινία Lumen  και στις τηλεοπτικές Ζοο, AgentsofS.H.I.E.L.D και το HowtoGetAwaywithmurder.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο lobby των αιθουσών GoldClass, , όπου θα προηγηθεί cocktail και μια live εμφάνιση των C-Real με ένα tribute σε μουσικά θέματα και τραγούδια από τις ταινίες του J.Bond.