Η Samsung συμμετέχει στο Athens Digital Arts Festival

56

Η SamsungElectronicsHellasθα συμμετάσχει στη φετινή διοργάνωση του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, AthensDigitalArtFestival 2015.

 

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία θα συμμετάσχει για ακόμη μια χρονιά με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές της καινοτομίες, αναδεικνύοντας την άμεση σύνδεση των ψηφιακών τεχνών και των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που μπορεί να απελευθερώσει τη σύγχρονη καλλιτεχνική καινοτομία και δημιουργικότητα. Πιο συγκεκριμένα, οι συσκευές της Samsung θα παρουσιαστούν ως μέρος ορισμένων installationsκαι projectsτου φεστιβάλ.

 

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το GearVRInnovatorEditionγια τα GalaxyS6 και S6 edge, το καινούριο tabletGalaxyTABA, καθώς και τις λύσεις SmartSignageτης Samsung.

 

Το 11ο AthensDigitalArtFestivalανοίγει τις πόρτες του στην Πλατεία Θεάτρου, στο κέντρο της Αθήνας, από τις 21 έως και τις 24 Μαΐου, με θέμα “PublicSpace_s”, διερευνώντας την έννοια του «δημόσιου» στο ψηφιακό περιβάλλον και στον αστικό χώρο της πόλης.