Η Samsung στην έκθεση ISE 2013

55

H Samsung Electronics Co., Ltd, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των ψηφιακών μέσων και των τεχνολογιών ψηφιακής σύγκλισης, παρουσίασε στην έκθεση Integrated Systems Europe 2013 μία πλήρη γκάμα καινοτόμων προϊόντων ψηφιακής σήμανσης συμπεριλαμβανομένης της 95 ιντσών LED οθόνης.

Τα προϊόντα ψηφιακής σήμανσης της Samsung για το 2013 προσφέρουν οικονομικές λύσεις στις επιχειρήσεις, και βασίζονται στην πλατφόρμα Samsung Smart Signage, η οποία τροφοδοτείται από ημιαγωγούς System on Chip (SoC). Για πρώτη φορά, οι συνεργάτες ανάπτυξης λογισμικού θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις καλύτερες εφαρμογές για μια γκάμα υπηρεσιών με το Software Development Kit της Samsung (SDK).

«Είμαστε βέβαιοι ότι το 2013, ο καινοτόμος εξοπλισμός και το λογισμικό μας για τεχνολογίες απεικόνισης σε επαγγελματικές οθόνες θα συμβάλει να διατηρήσει η Samsung τη θέση της ως παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά LFD, για πέμπτη συνεχή χρονιά», δήλωσε ο Jeonghwan Kim, Senior Vice President of Enterprise Business της Samsung Electronics. «Οι τεχνολογίες απεικόνισης της Samsung προσφέρουν ευκολότερο έλεγχο από ποτέ, επιτρέποντας στους χρήστες να αναπαράγουν περιεχόμενο χωρίς να απαιτείται ξεχωριστή συσκευή αναπαραγωγής. Και με την ενσωμάτωση του πρώτου SDK της αγοράς, ​​θα δημιουργήσουμε ισχυρές συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού ψηφιακής σήμανσης.»

 

Ολοκληρωμένες, Οικονομικές Λύσεις για Επιχειρήσεις

Η πλατφόρμα Smart Signage της Samsung προσφέρει ένα απλό, εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας, χωρίς σύνθετες διαδικασίες εγκατάστασης.

Με διπύρηνο επεξεργαστή CPU, full codec επεξεργαστή βίντεο και δυνατότητα επιλογής αποθήκευσης 4GB ή 8GB, η πλατφόρμα Smart Signage της Samsung περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο, media player, υψηλής απόδοσης, που επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν περιεχόμενο, χωρίς ξεχωριστό υπολογιστή ή set-back box. Χωρίς τη χρήση εξωτερικών συσκευών, η πλατφόρμα  Smart Signature της Samsung προσφέρει εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση και λειτουργία, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

 

Τα νέα προϊόντα ψηφιακής σήμανσης της Samsung περιλαμβάνουν επίσης το «Plug & Play», επιτρέποντας στους χρήστες να φορτώνουν περιεχόμενο μέσω USB, υποστηρίζοντας παράλληλα διάφορα formats ήχου και βίντεο, όπως WMV, MP4, H.264 και άλλα. Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, το λογισμικό MagicInfo Premium S της Samsung επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται το περιεχόμενο και τις συσκευές εξ αποστάσεως – ή μέσω ενός τηλεχειριστηρίου – εντός του δικτύου

Η Samsungενισχύει τις συνεργασίες της σε επίπεδο ανάπτυξης λογισμικού

Το νέο SDK της Samsung για λογισμικό ψηφιακής σήμανσης, το πρώτο SDK για την αγορά οθόνης εμπορικής διάθεσης, επιτρέπει στους συνεργάτες ανάπτυξης λογισμικού να δημιουργήσουν εξατομικευμένες εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης, που καλύπτουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Οι σειρές MEC, UEC, UDC, PEC της Samsung  σε προϊόντα ψηφιακής σήμανσης που θα ανακοινωθούν στην έκθεση ISE είναι οι ακόλουθες:

  • Η σειρά MEC με λεπτές, φιλικές προς το περιβάλλον LED οθόνες μεγάλου μεγέθους, οι οποίες μειώνουν το κόστος για τις επιχειρήσεις και είναι ιδανικές για εμπορική, δημόσια, εταιρική χρήση καθώς και για τεχνολογίες πληροφοριών ψηφιακής σήμανσης που απαιτούν καθαρές εικόνες με ακριβή απεικόνιση των χρωμάτων.
  • Η σειρά UEC με μεγάλο σχήμα οθoνών για video wall διαθέτουν ένα στενό σκελετό που βοηθά τον θεατή να εστιάζει στην εικόνα – όχι στην οθόνη – προβάλλοντας το μήνυμα της επιχείρησης, ενδείκνυται για καταστήματα λιανικής πώλησης, εταιρικά γραφεία, ξενοδοχεία, και εστιατόρια.
  • Η premium σειρά UDC οθονών video wall διαθέτει εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, με υψηλή φωτεινότητα 700nit, μνήμη 8GB, ACM (Προηγμένη Διαχείριση χρωμάτων), και ένα εύκολο σετ εγκατάστασης για μια οικονομική λύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αεροδρόμια, εστιατόρια και εμπορικές περιοχές 24 ώρες το 24ωρο.  
  • Η σειρά PEC διαθέτει εξαιρετικά λεπτό, ελαφρύ σχεδιασμό που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μια ενισχυμένη οπτική εμπειρία σε χώρους όπως αεροδρόμια, εστιατόρια και καταστήματα λιανικής πώλησης 24 ώρες  το 24ωρο, πάντα σε video wall.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διαφανής οθόνη Samsung NL22B βραβεύτηκε με το βραβείο Καινοτομίας στην CES 2013.

 

* Οι τεχνολογίες Samsung, SamsungSmartSignagePlatform, MagicInfoPremiumSείναι εμπορικά σήματα της SamsungElectronicsCo, Ltd.

* Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και άλλες πληροφορίες για το προϊόν που προβλέπονται στο παρόν έγγραφο,  αλλά δεν περιορίζονται σε αυτό, τα οφέλη, ο σχεδιασμός, η τιμολόγηση, τα συστατικά, η απόδοση, η διαθεσιμότητα και οι δυνατότητες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή υποχρέωση.