Η Samsung παρουσιάζει την LED Smart TV ES9000 75-ιντσών

37

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη διάθεση της ΕS9000 LED Smart TV 75-ιντσών. Η ES9000 αποτελεί την καλύτερη επιλογή στην κατηγορία της. Ήρθε για να ικανοποιήσει την ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση για τηλεοράσεις 60-ιντσών και άνω, έχοντας ένα μοναδικό σχεδιασμό σε απόχρωση ροζ – χρυσό. Η ES9000 συμπληρώνει τη σειρά premium τηλεοράσεων με μεγάλη οθόνη και κατατάσσει τη Samsung παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο των  τηλεοράσεων για έβδομη συνεχή χρονιά.

 

Η ES9000 ξεχωρίζει για το μοναδικό και διαχρονικό της σχεδιασμό. Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο της -μόλις 7,9 χιλιοστών- με τις στρογγυλεμένες του άκρες, εναρμονίζεται τέλεια με το σχεδιασμό της βάσης της τηλεόρασης. Επιπλέον, η ενσωματωμένη κάμερα της τηλεόρασης είναι κρυμμένη στο επάνω μέρος του πλαισίου της, καθιστώντας την αόρατη όταν δεν είναι σε χρήση.

 

Η ES9000, όπως όλα τα κορυφαία μοντέλα της Samsung Smart TV, διαθέτει τις τεχνολογίες Smart Interaction, Smart Content και Smart Evolution. Οι τεχνολογίες αυτές επιτρέπουν στους χρήστες να επικοινωνούν με την τηλεόρασή τους έξυπνα, να έχουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο περιεχόμενο εφαρμογών και να αναβαθμίζουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασής τους στα επίπεδα των τελευταίων καινοτομιών της Samsung. Η νέα τηλεόραση ES9000 διαθέτει το νέο χαρακτηριστικό Sound Share, το οποίο συνδέει αυτόματα και ασύρματα την τηλεόραση με τα Audio Dock Series 6 και Series 7 της Samsung. Επιπλέον, η ES9000 προσφέρει μια ταχύτερη εμπειρία Smart TV χάρη στο διπύρηνο επεξεργαστή, που επιτρέπει στους καταναλωτές να κατεβάζουν και να χρησιμοποιούν πολλές εφαρμογές κατά την περιήγηση τους στο Διαδίκτυο.

 

Η ποιότητα εικόνας της ES9000 ολοκληρώνει τη μοναδική εμπειρία Smart TV. Μέσω των τεχνολογιών Samsung Micro Dimming Ultimate και Precision Black η τηλεόραση αποδίδει ρεαλιστικά χρώματα και λεπτομέρειες, καθώς και υψηλά επίπεδα αντίθεσης.