Η Samsung παρουσίασε τον πρώτο AndroidTMεκτυπωτή στον κόσμο

65

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε δέκα νέα μοντέλα πολυμηχανημάτων (MFPs) που θα κυκλοφορήσουν στην ευρωπαϊκή αγορά. Τα συγκεκριμένα μοντέλα MFPs είναι οι πρώτοι εκτυπωτές στο είδος τους που διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Androidκαι έχουν σχεδιαστεί για μεγαλύτερη ανεξαρτησία, ενώ διαθέτουν δυνατότητα προσαρμογής για την κάλυψη των διαφορετικών αναγκών κάθε επιχειρησιακού περιβάλλοντος.

 

Έχοντας ως στόχο η Samsung την ανάπτυξη λύσεων εκτύπωσης που απαντούν στις ανάγκες του οικοσυστήματος ITκαι Smart Office, τα πολυμηχανήματα με λειτουργικό Androidθα διαθέτουν το Samsung Smart UX Center, ώστε να λειτουργούν ανεξάρτητα, χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με Η/Υ, προσφέροντας ένα εύχρηστο περιβάλλον χρήσης.

 

«Ως αποτέλεσμα της προσπάθειας της Samsung για καινοτομία με επίκεντρο τον χρήστη, η κυκλοφορία των πρώτων πολυμηχανημάτων με λειτουργικό σύστημα Android θα δώσει την ευκαιρία στη Samsung να προσφέρει εμπειρίες ‘έξυπνου γραφείου’ για επαγγελματίες, προσφέροντας πιο πολυδιάστατες και προηγμένες τεχνολογίες εκτύπωσης», δήλωσε ο Dr. KiHoKim, ExecutiveVicePresidentτου τμήματος PrintingSolutionsτης SamsungElectronics. «Η νέα σειρά εκτυπωτών συνδυάζει την καλύτερη IT τεχνολογία που διαθέτει η Samsung και την τεχνογνωσία αυτοματισμού γραφείου για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων για την αγορά».

Η νέα σειρά Samsung Smart Multi Xpress MFPs διαθέτει οθόνη αφής 10,1” που προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιήσουν αναζήτηση και να εκτυπώσουν από webbrowsers, emails, χάρτες, εικόνες, και άλλους τύπους περιεχομένου, χωρίς να απαιτείται σύνδεση με Η/Υ ή server. Η οθόνη αφής προσφέρει, επίσης, τη δυνατότητα για προεπισκόπηση εγγράφων, καθώς και για επεξεργασία και σχολιασμό.

 

«Όσο ο τρόπος εργασίας και οι διαδικασίες των B2B πελατών μας γίνεται ολοένα και πιο mobile και αποσυνδεδεμένος από ηλεκτρονικούς υπολογιστές, η Samsungθα συνεχίσει να παρέχει νέες λύσεις για εκτύπωσης με υψηλές αποδόσεις και, πάνω από όλα, αυξημένη αποδοτικότητα και παραγωγικότητα για το mobile περιβάλλον εργασίας», δήλωσε ο Dr. KiHoKim.

Η νέα σειρά Samsung Smart Multi XpressMFPsδιαθέτει το SmartUXCenterτης Samsung – την ίδια τεχνολογία αφής που διαθέτει και η σειρά SamsungGalaxyσε smartphonesκαι tablets.

Το λειτουργικό σύστημα AndroidOS προσφέρει στη σειρά Samsung Smart MultiXpress MFPsτη δυνατότητα συνδεσιμότητας, όπου και αν βρίσκεται ο χρήστης, μέσω του SamsungCloudPrint, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τη συνδεσιμότητα και τις δυνατότητες προσαρμογής στις ανάγκες του χρήστη.

Επιπλέον, όλα τα πολυμηχανήματα της σειράς Smart MultiXpress είναι συμβατά με την πλατφόρμα λύσεων εκτύπωσης της Samsung XOA (eXtensible Open Architecture) και μπορούν να παραμετροποιηθούν για να καλύψουν τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

 

Εξελιγμένη τεχνολογία εκτύπωσης NFC

Επιπροσθέτως, τα νέα πολυμηχανήματα διαθέτουν τεχνολογία NFCPro, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της Β2Β αγοράς. Με την προσθήκη του νέου Samsung NFC Pro (πωλείται ξεχωριστά), οι χρήστες αποκτούν εύκολη πρόσβαση στα νέα πολυμηχανήματα για mobileprinting μέσω smartphones, καθώς και βελτιωμένες λειτουργίες διαχείρισης ΙΤ, όπως τη δυνατότητα για πιο εύκολη «αντιγραφή» των ίδιων ρυθμίσεων ασφαλείας σε πολλαπλά πολυμηχανήματα, απλώς με ένα άγγιγμα του NFCPro.

Υψηλή ποιότητα και αξιόπιστη τεχνολογία

Η σειρά πολυμηχανημάτων Samsung Smart Multi Xpress θα ενισχύσει την απόδοση και την παραγωγικότητα, ενώ θα παρέχει ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα στην επεξεργασία δεδομένων – 1,5 φορά ταχύτερη από τον προηγούμενο 1GHz μονοπύρηνο CPU, χάρη στον 1GHz διπύρηνο CPU – επιτρέποντας σε πολλούς χρήστες να εκτυπώνουν και να σκανάρουν μεγάλα αρχεία, χωρίς διακοπές.

Επιπλέον η σειρά πολυμηχανημάτων SmartMultiXpressδιαθέτουν tonerκαι drumμεγαλύτερης διάρκειας σε σχέση με παρόμοια μοντέλα, βελτιώνοντας την αξιοπιστία και μειώνοντας το κόστος.

Σειρά πολυμηχανημάτων Smart Multi Xpress

Η σειρά πολυμηχανημάτων SmartMultiXpress αποτελείται από δέκα νέα μοντέλα διαφορετικών εκτυπωτών, στα οποία περιλαμβάνονται:

  • Η σειρά Χ4300 Έγχρωμων πολυμηχανημάτων Α3: Η σειρά αποτελείται από τα μοντέλα X4300LX, X4250LX και X4220RX, με ταχύτητα εκτύπωσης 30, 25 και 2 σελίδες ανά λεπτό αντίστοιχα. Η σειρά X4300 είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία Dual-ScanADF, επιτρέποντας το σκανάρισμα έως 100 έγχρωμων εικόνων διπλής όψης το λεπτό και έως 120 μονόχρωμων. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν, επίσης, την τεχνολογία της SamsungRenderingEngineforCleanPage (ReCP), καθώς και PolymerizedToner, το οποίο προσφέρει έντονα και ζωντανά χρώματα επαγγελματικής ποιότητας. Το μοντέλο X4300LX έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης έως 85,000 σελίδες το μήνα. Η διάρκεια του ασπρόμαυρου tonerείναι 23,000 σελίδες και του drumείναι 100,000 σελίδες.
  • Η σειρά Κ4350 Μονόχρωμων πολυμηχανημάτων Α3: Στη σειρά ανήκουν τα μοντέλα K4350LX, K4300LX και K4250RX, με ταχύτητα εκτύπωσης 30, 35 και 25 σελίδων το λεπτό αντίστοιχα. Η σειρά Κ4350 διαθέτει τεχνολογία Dual-ScanADF, για σκανάρισμα έως 100 έγχρωμων εικόνων διπλής όψης το λεπτό και έως 120 μονόχρωμων. Το μοντέλο Κ4350LX έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης έως 85,000 σελίδες το μήνα. Η διάρκεια του tonerείναι 35,000 σελίδες και του drumείναι 200,000 σελίδες.
  • Η σειρά Μ5370 Μονόχρωμων πολυμηχανημάτων Α4: Η σειρά αποτελείται από τα μοντέλα M5370LX και M4370LX, με ταχύτητα εκτύπωσης 53 και 43 σελίδων το λεπτό αντίστοιχα. Η σειρά είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία Dual-ScanADF, για σκανάρισμα έως 80 εικόνων διπλής όψης το λεπτό. Η σειρά Μ5370 μπορεί να εκτυπώσει έως 300,000 σελίδες το μήνα. Η διάρκεια του toner είναι 30,000 σελίδες και του drumείναι 100,000 σελίδες.
  • Η σειρά Μ4580 Μονόχρωμων πολυμηχανημάτων Α4: Η σειρά διαθέτει τα μοντέλα M4580FX και M4583FX, με ταχύτητα εκτύπωσης 45 σελίδων το λεπτό. Η σειρά Μ4580 είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία Dual-ScanADF, επιτρέποντας σκανάρισμα έως 60 εικόνων διπλής όψης. Επίσης, μπορεί να εκτυπώσει έως 200,000 σελίδες το μήνα. Η διάρκεια του tonerείναι 40,000 σελίδες και του drumείναι 100,000 σελίδες.