Η Nova συνεργάζεται με το «Μεγάλη Βρεταννία»

57

Η Forthnet βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία». Οι ένοικοι του ξενοδοχείου της Πλατείας Συντάγματος θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες ιδιωτικής θέασης της Nova, της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας και μεγαλύτερου παρόχου 3Play στην Ελλάδα και παράλληλα τις αξιόπιστες υπηρεσίες σε σταθερή τηλεφωνία και internet, της Forthnet, της μεγαλύτερης εταιρείας παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών της χώρας.

 

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν  το πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει μέσα από ένα πλήρες μπουκέτο καναλιών. Έτσι θα έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, που προσφέρουν τα κανάλια Novasports, όπως αγώνες Super League, UEFA Champions League & UEFA Europa League, Euroleague, Basket League, Volley League, τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική, καθώς και μια πληθώρα σπορ, όπως τένις, ποδηλασία, μηχανοκίνητα, στίβο και γκολφ.

 

Παράλληλα μέσα από τα οκτώ μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα, οι ένοικοι του «Μεγάλη Βρεταννία»,  θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται έγκυρα και αξιόπιστα για όλες τις διεθνείς εξελίξεις. Τέλος, το νέο κανάλι Novalifε, έρχεται να συμπληρώσει το πλούσιο «μενού» που διατίθεται πλέον στους επισκέπτες του ξενοδοχείου, με σειρές, ταινίες και ψυχαγωγικές εκπομπές.

 

H Forthnet παρέχει υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και internet, με στόχο την ικανοποίηση των πολυσύνθετων τηλεπικοινωνιακών αναγκών κάθε σύγχρονου οργανισμού, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης.

 

Η νέα αυτή συνεργασία αναδεικνύει την προσιτότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών της Nova προς τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας, η οποία οφείλει να αναβαθμίζει συνεχώς τα επίπεδα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της.