«Η Nova προσφέρει στα παιδιά»

27

Ο Όμιλος Forthnet στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ξεκίνησε, με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, μια on-line ενέργεια στην επίσημη σελίδα  του Ομίλου στο Facebook www.forthnetgroup.gr/facebook, με τον τίτλο «Η Nova προσφέρει στα παιδιά».

Οι χρήστες του facebook επέλεξαν δέκα φορείς μακρόχρονης φιλοξενίας παιδιών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια, στους οποίους ο Όμιλος Forthnet προσέφερε από μια συνδρομή nova full pack διάρκειας ενός έτους, συμπεριλαμβανόμενου του εξοπλισμού και της εγκατάστασης, με στόχο την ενίσχυση των ευκαιριών ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης των φιλοξενούμενων παιδιών.

Σε συνέχεια της ολοκλήρωσης εγκατάστασης συνδέσεων Nova, ο Όμιλος διοργάνωσε εκδήλωση, με σκοπό οι εκπρόσωποι των φορέων και τα στελέχη της Διεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για περαιτέρω δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι των φορέων: Ελπίδα, Κέντρο Βρεφών “Η μητέρα”, Κιβωτός του Κόσμου, Ορφανοτροφείο Θηλέων “Η Μέλισσα”, Παιδικά χωριά SOS, Παιδικό χωριό στο Φιλυρό, ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, Φλόγα, Χαμόγελο Παιδιού, Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.