Η νέα κάρτα μνήμης microSDHC 64GB Class 10 της Kingston

45

Η Kingston Digital Europe Ltd., θυγατρική της Kingston Technology Corporation, της Νο 1 ανεξάρτητης εταιρείας προϊόντων μνήμης στον κόσμο, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας κάρτας Kingston® microSDXC Class 10. Στη σύγχρονη εποχή των smartphones και tablets, η ανάγκη για μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης δεδομένων είναι πιο μεγάλη από ποτέ. Η κάρτα microSDHC 64GB Class 10της Kingston βελτιώνει αισθητά τον ψηφιακό τρόπο ζωής των καταναλωτών παρέχοντας μεγαλύτερες ταχύτητες αποθήκευσης και χωρητικότητες που τους επιτρέπουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις ηλεκτρονικές και φορητές συσκευές τους.

Οι κάρτες microSDHC διατίθενται σε χωρητικότητα 64GB και προσφέρουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για περισσότερη μουσική, video, φωτογραφίες και apps – δηλαδή όσα χρειάζονται οι καταναλωτές στην mobile εποχή. Απόλυτα συμβατή με τις τελευταίες προδιαγραφές του SD Association, η κάρτα microSDHC της Kingston, λειτουργεί με το exFAT σύστημα αρχείων, που σχεδιάστηκε για να διαχειρίζεται μεγάλες ποσότητα δεδομένων, όπως αρχεία μεγαλύτερα από 4GB.

«Η ανάγκη για μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης αυξάνεται καθώς οι καταναλωτές βγάζουν περισσότερες φωτογραφίες και video και μεταφέρουν περισσότερα δεδομένα», σχολίασε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development Manager της Kingston Technology στην Ελλάδα. «Με τη νέα μας microSDHC, δίνουμε στους καταναλωτές τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσουν την απόδοση και τις δυνατότητες αποθήκευσης των φορητών συσκευών που ήδη έχουν, όπως tablets και smartphones, προσφέροντάς τους μία αξιόπιστη και εύκολη λύση αναβάθμισης».

Για επιπλέον αξιοπιστία και διάρκεια, οι Solid-State microSDHC     κάρτες μνήμης της Kingston κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας εξαρτήματα μνήμης και δεν έχουν κινούμενα μέρη τα οποία μπορούν να σπάσουν. Επιπλέον, οι κάρτες microSDHC προσφέρουν  επίπεδο ταχύτητας γνωστό ως Class 10* που προσφέρει ελάχιστη σταθερή ταχύτητα μεταφοράς 10ΜΒ/s για μέγιστη απόδοση σε όλες τις συσκευές με τις οποίες η microSDHC είναι συμβατή.

Όλες οι κάρτες είναι 100% ελεγμένες και συνοδεύονται από εγγύηση εφόρου ζωής και 5 χρόνια τεχνική υποστήριξη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.kingston.com/en/flash/microsd_cards