Η νέα Hero 6 Black της GoPro είναι επίσημη

293

H ολοκαίνουργια action camera της GoPro, η νέα Hero 6 ανακοινώθηκε εχθές σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο και όπως είχε γίνει γνωστό μέσω διαρροών πριν από μερικές εβδομάδες, η φωτογραφική αυτή μηχανή είναι σε θέση να καταγράψει βίντεο 4K στα 60fps. Ο εξωτερικός σχεδιασμός της νέας κάμερες είναι παρόμοιος με τον προκάτοχό της, την Hero 5, άρα αυτό σημαίνει ότι και εδώ έχουμε προστασία-αντοχή στο νερό.

Όλες οι σημαντικές βελτιώσεις έγιναν εσωτερικά. Η νέα GoPro Hero 6 όχι μόνο είναι σε θέση να καταγράψει βίντεο σε ανάλυση 4K στα 60fps, αλλά μπορεί συνολικά να παρέχει μια ανώτερη ποιότητα και ταχύτητα συγκριτικά με τα παλαιότερα μοντέλα της σειράς, ενώ μαθαίνουμε και για την ύπαρξη ενός νέου επεξεργαστή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Hero 6 Black είναι επίσης ικανή για λήψης εικόνων-βίντεο  σε ποιότητα 2,7K σε 120 fps ανά δευτερόλεπτο και 1080p στα 240 fps. Οι χρήστες θα έχουν την επιλογή να φωτογραφίζουν σε κανονικούς ρυθμούς καρέ, όπως 24 και 30 fps. Υποστηρίζει την σύνδεση μέσω Wi-Fi 5GHz, ώστε να μπορεί να μεταφέρει βίντεο σε mobile συσκευή τρεις φορές πιο γρήγορα έναντι του προηγούμενου μοντέλου.

Η κάμερα είναι σε θέση να φωτογραφίζει στιγμιότυπα στα 12MP σε μορφή JPG ή RAW. Ο σχεδιασμός παραμένει ο ίδιος, η φωτογραφική μηχανή είναι αδιάβροχη έως τα 33 πόδια, διαθέτει οθόνη αφής LCD μεγέθους 2 ιντσών, λειτουργία φωνητικών εντολών και GPS.

Σαν προϊόν κοστολογείται στα 499 δολάρια, άρα μιλάμε για μια υψηλότερη τιμή κατά 100 δολάρια από τον προκάτοχό του.