Η μεγαλύτερη φοιτητική πρωτοβουλία για την αγορά εργασίας!

64

Το Job Fair Athens, η μεγαλύτερη φοιτητική πρωτοβουλία για την σύνδεση της αγοράς εργασίας με το Πανεπιστήμιο, έρχεται κοντά σας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Τα τρία προηγούμενα χρόνια συμμετείχαν πάνω από 70 εταιρείες και 4.000 φοιτητές και απόφοιτοι πολυτεχνικών, τεχνολογικών και οικονομικών σχολών! Μόνο το 2013 πραγματοποιήθηκαν πάνω από 2000 συνεντεύξεις ενώ η επιτυχία αποτυπώθηκε στα δημοσιεύματα των ΜΜΕ και στα θετικά σχόλια των εταιρειών που συμμετείχαν.

Διοργανώνεται από τον φοιτητικό οργανισμό EESTEC LC Athens (Electrical Engineering STudent European assoCiation) σε συνεργασία με περισσότερους από 100 φοιτητές από όλη την Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι οι επισκέπτες να ενημερωθούν για την κατάσταση στην αγορά εργασίας και να βρουν θέσεις εργασίας ή πρακτικής στις συμμετέχουσες εταιρείες.

Αν είσαι φοιτητής ή απόφοιτος πολυτεχνικής, τεχνολογικής ή οικονομικής σχολής κάνε εγγραφή στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης για να ενημερώνεσαι για τις δράσεις, να παρακολουθείς τις αγγελίες μας και ανέβασε το βιογραφικό σου στο οποίο οι εταιρείες θα έχουν πρόσβαση για 7 μήνες!

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.jobfairathens.gr και στα κοινωνικά δίκτυα Facebook, linkedIn, Twitter, Google+ και Instagram.