«Η λύση ESET Cyber Security Pro για Mac προσφέρει εξαιρετική προστασία»

44

Το ESET Cyber Security Pro, η λύση της ESETγια διαδικτυακή ασφάλεια των Mac, χαρακτηρίστηκε ως εξαιρετικό προϊόν από τις δοκιμές ασφάλειας του AV-Comparatives «MacSecurityTestandReview 2014». Οι δοκιμές του οργανισμού αφορούσαν την ανίχνευση επιθέσεων σε πολλαπλές πλατφόρμες (cross-platformmalware).

 

Μεταξύ άλλων, το AV-Comparativesεξέτασε τις ειδοποιήσεις malwareκαι phishingalertsτων λογισμικών ασφαλείας για Mac, καταλήγοντας, σε ότι αφορά τη λύση της ESET, στα εξής συμπεράσματα:

 

«Το ESETCyberSecurityProπροσφέρει εξαιρετική προστασία από το κακόβουλο λογισμικό, ενώ παράλληλα διαθέτει ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας. Το κύριο παράθυρο του προγράμματος καθιστά εύκολη την πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες και πληροφορίες, με την ύπαρξη ελάχιστων ειδοποιήσεων. Υποδειγματικέςείναιοιβοηθητικέςλειτουργίες. Η ESETπέτυχε άριστες επιδόσεις στις δοκιμές malware, εντοπίζοντας όλα τα δείγματα κακόβουλου λογισμικού για Mac, ενώ παράλληλα αντιμετώπισε και δείγματα που προορίζονται για Windows

 

«Είμαστε περήφανοι που οι επιδόσεις του ESETCyberSecurityProάγγιξαν το 100% στις πρόσφατες δοκιμές του AVComparatives. Η αποδεδειγμένη τεχνολογία σε όλες τις λύσεις της ESET προσφέρει ολοκληρωμένη προληπτική προστασία σε γνωστές και άγνωστες μορφές απειλών που επιτίθενται σε χρήστες Macδήλωσε ο IgnacioSbampato, ChiefSalesandMarketingOfficerτης ESET.

 

Το ESETCyberSecurityPro, με μια σειρά βελτιωμένων λειτουργιών και σε συνδυασμό με τις χαμηλές απαιτήσεις συστήματος, προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαύσουν ανενόχλητοι την εμπειρία Mac. Η λύση της ESETόχι μόνο προστατεύει τους υπολογιστές Mac, αλλά ταυτόχρονα απομακρύνει απειλές που στοχεύουν σε Windowsή και Linux, προστατεύοντας το Mac από το να μετατραπεί σε μία πλατφόρμα εξάπλωσης malware. Παράλληλα, η νέα λειτουργία Anti-Phishingεξασφαλίζει υψηλό επίπεδο προστασίας κατά τη περιήγηση των χρηστών στο διαδίκτυο.

 

Τα πλήρη αποτελέσματα των δοκιμών του AV-Comparativesείναι διαθέσιμα στη σελίδα: www.av-comparatives.org.