Η LG σας περιμένει στο Smart Park

110

Η LG Electronics (LG) δίνει την ευκαιρία σε όσους επισκεφθούν το SmartParkνα βρεθούν σε ένα περιβάλλον υψηλής τεχνολογίας και να πάρουν μέρος σε ένα διαδραστικό παιχνίδι, προσφέροντας στιγμές χαράς σε όλη την οικογένεια αλλά και πολλά δώρα.

 

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της, η LGπροσκαλεί τους επισκέπτες να ζήσουν από κοντά την εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει μέσα από κορυφαίες τηλεοράσεις 4K ανάλυσης ULTRAHDκαι την CurvedOLEDTV.

 

Παράλληλα, μέσα από το διαδραστικό παιχνίδι GoaLGoaLη LGπροσφέρει δυνατές ποδοσφαιρικές συγκινήσεις, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία σε όσους αγοράσουν τώρα νέα τηλεόραση LGνα παίξουν και να κερδίσουν την αξία της σε μετρητά ή να μπουν σε κλήρωση με δώρο μια τηλεόραση LG 42’’.

 

Στον ίδιο χώρο έχει τοποθετηθεί και ο LGTotalNoFrostψυγειοκαταψύκτης, υψηλής απόδοσης και λειτουργικότητας, στο πλαίσιο της ισχύουσας προσφοράς του δώρου «24 + 24 κουτιά μπύρας Amstel» με την αγορά κάθε ψυγειοκαταψύκτη LG. Με αφορμή την ποδοσφαιρική γιορτή η LG παίζει μπάλα με μπύρα Amstelκαι προσφέρει ακόμη περισσότερη απόλαυση και στιγμές δροσιάς και ευχαρίστησης.

 

Οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφτούν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της LGμέχρι τις 13 Ιουλίου και να ζήσουν από κοντά πολλές, ξεχωριστές Life’sgoodεμπειρίες.