Η LG παίζει μπάλα με μπίρα Amstel!

85

 Η LG Electronics (LG), με αφορμή την ποδοσφαιρική γιορτή που ανυπομονούν να θαυμάσουν οι φίλοι του αθλήματος, θέλει να προσφέρει ακόμη περισσότερη απόλαυση. Με την αγορά ψυγειοκαταψυκτών LG κάνει δώρο 24 κουτιά Amstel+ 24 κουτιά Amstel Free.

Το πιο μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός έχει ξεκινήσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και η LG φροντίζει να χαρίσει μοναδικές στιγμές δροσιάς, χαράς και ευχαρίστησης. Έτσι, με την αγορά ψυγειοκαταψυκτών LG, η εταιρεία κάνει δώρο 48 κουτιά των 33clμπίρας Amstel, και πιο συγκεκριμένα 24 κουτιά Amstelκαι 24 κουτιά AmstelFree. Η εν λόγω προσφορά ισχύει για όλα τα μοντέλα ψυγειοκαταψυκτών της LG, για αγορές από τις 22/6 έως τις 13/7, σε όλα τα συνεργαζόμενα εμπορικά καταστήματα.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η LGχρησιμοποιεί στους ψυγειοκαταψύκτες την αποκλειστική τεχνολογία του Inverter Γραμμικού Συμπιεστή (InverterLinearCompressor) που παρέχει ενεργειακή διαβάθμιση Α+++, με -10% κατανάλωση ενέργειας. Η έξυπνα σχεδιασμένη τεχνολογία InverterLinearCompressor πετυχαίνει ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας καθώς παράγεται λιγότερη εσωτερική τριβή και επιτυγχάνεται πιο ακριβής έλεγχος της ψύξης. Έτσι, τα ψυγεία της LG που διαθέτουν InverterLinearCompressor έχουν δοκιμαστεί για να καταναλώνουν περίπου 50% λιγότερη ενέργεια από ένα ψυγείο με συμβατικό συμπιεστή, ενώ τα επίπεδα θορύβου μειώνονται κατά περίπου 25%.

 

Επίσης, όλα τα ψυγεία της LG είναι τεχνολογίας TotalNoFrost. Ο προηγμένος σχεδιασμός της LG προσφέρει ομοιόμορφη ψύξη σε όλο το εσωτερικό του ψυγείου, αντίθετα με τα περισσότερα συμβατικά συστήματα εσωτερικής ροής αέρα που διανείμουν δροσερό αέρα ανομοιόμορφα. Χάρη στο νέο MultiAirFlowsystem, τρόφιμα όπως κρέας που αποθηκεύονται στο πάνω ράφι του ψυγείου παραμένουν το ίδιο δροσερά όπως τα λαχανικά στο κάτω ράφι.

 

Πολλά από τα ψυγεία της LG είναι επίσης εξοπλισμένα με το πρωτοποριακό χαρακτηριστικό SmartDiagnosis. Αυτό το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων επιτρέπει στους εκπροσώπους του τηλεφωνικού κέντρου την ταχεία διάγνωση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να παρουσιάσει η συσκευή χωρίς να χρειάζεται η επίσκεψη τεχνικού στο σπίτι.

 

Παράλληλα, η LG εγγυάται την καλή λειτουργία του μηχανισμού του ψυγειοκαταψύκτη και προσφέρει 10-ετή εγγύηση στον Συμπιεστή του.