Η Kingston Technology διοργανώνει το Τουρνουά StartCraft II με αφορμή την επέτειο 10 χρόνων HyperX

58

H Kingston Digital Europe Ltd, θυγατρική της Kingston Technology Company Inc., της Νο 1 ανεξάρτητης εταιρείας προϊόντων μνήμης στον κόσμο, ανακοίνωσε τη διοργάνωση του δωρεάν online τουρνουά StarCraft® II  προς τιμή της επετείου 10 χρόνων της σειράς HyperX. Από το 2002, τα προϊόντα HyperX αποτελούν επιλογή για τους gamers, ενθουσιώδεις χρήστες και κατασκευαστές συστημάτων. Το τουρνουά είναι ευκαιρία για την Kingston να σας ευχαριστήσει και να διοργανώσει ένα event στο οποίο θα ανταποδώσει την υποστήριξη στους πελάτες και τους οπαδούς της.

Παίκτες απ’ όλο τον κόσμο, θα ανταγωνιστούν online με στόχο να φτάσουν στο live τελικό στο Las Vegas, NV κατά τη διάρκεια της Διεθνούς CES 2013 τον Ιανουάριο. Επιπλέον, 8 προσκεκλημένοι pro gamers, θα βρεθούν στους κορυφαίους 16 και θα διεκδικήσουν ένα από τα τέσσερα χρηματικά βραβεία συνολικής αξίας $15,000 USD και τον τίτλο του πρώτου HyperX champion.

Η εγγραφή στο τουρνουά είναι ανοιχτή για όλους. Ξεκινάει στις 17 Σεπτεμβρίου 2012, ολοκληρώνεται στις 27 Σεπτεμβρίου 2012 και είναι δωρεάν. Ο online διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την 1η Οκτωβρίου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2012. Ο live τελικός θα διεξαχθεί στις 7 και 8 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της διεθνούς CES 2013. O πρώτος νικητής και HyperX Champion θα κερδίσει $7,000 USD, ο δεύτερος νικητής $4,500 USD, ο τρίτος νικητής κερδίζει $2,500 και ο τέταρτος νικητής κερδίζει $1,000 USD.

“Στηρίζουμε τη βιομηχανία του Gaming εδώ και 10 χρόνια που κυκλοφορεί η HyperX και μας έχουν στηρίξει κι εκείνοι» σχολίασε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development Manager της Kingston  στην Ελλάδα. «Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα διασκεδαστικό event για να μπορέσουμε να ευχαριστήσουμε στους οπαδούς και τους πιστούς πελάτες μας. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για εκείνους να ανταγωνιστούν μεταξύ τους και να κερδίσουν εξαιρετικά βραβεία.

 

Δείτε πληροφορίες για τους όρους, τους κανόνες, τη δομή του τουρνουά, τους χάρτες και τα βραβεία εδώ  http://hyperx.evilgeniuses.net/