Η Intersys και η Pioneer χορεύουν στους ρυθμούς του “Battle of the Year 2012”

53

Η Intersys Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Pioneer για την ελληνική αγορά, υποστήριξε ως χορηγός το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Street Dance που διοργανώθηκε το διήμερο 26-27 Μαΐου στην χώρα μας. Το ετήσιο φεστιβάλ με τίτλο “Battle of the Year” γιόρτασε στην Θεσσαλονίκη την 10η επέτειο από την έναρξή του και το παρακολούθησαν πάνω από 2000 άτομα.

 

Το “Battle of theYear”, που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος,  προσέφερε την ευκαιρία σε 8 ομάδες από Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Τουρκία να παρουσιάσουν τις χορογραφίες τους με στόχο την νίκη, που αποτελεί το εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό στις 17 Νοεμβρίου, στο Montpellier της Γαλλίας. Η Intersys βρέθηκε εκεί με τη σειρά Pro Dj και τα STEEZ boomboxes της Pioneer και στήριξε χορηγικά αυτό το φεστιβάλ χορού και έκφρασης. Για περισσότερες  πληροφορίες: www.battleoftheyear.gr

Τα player STEEZ Audio είναι ειδικά σχεδιασμένα και διαθέτουν πολυάριθμες λειτουργίες για τις ανάγκες των street dancers Μπορείτε να ξεκινήσετε μια street dance «μάχη» στο μουσικό είδος που προτιμάτε με την κατάσταση Auto Battle, ή να δημιουργήσετε μια μίξη χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας την κατάσταση DJ Mix, ή να προσαρμόσετε την ταχύτητα του κομματιού ώστε να ταιριάζει με διαφορετικά είδη χορού, χωρίς αλλαγή της τονικότητας, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Ελέγχου Τέμπο.

Διαβάστε περισσότερα για τα επαγγελματικά συστήματα ήχου της Pioneer στην ιστοσελίδα της Intersys:
http://www.intersys.gr/default.asp?pid=24&la=1
και για τα φορητά STEEZ στην ιστοσελίδα: http://www.intersys.gr/default.asp?pid=7&ct=699