Η IBM διοργανώνει την εκδήλωση “Smarter Computing Cloud Ready, Data Ready, Security Ready”

79

Η IBM διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Smarter Computing: Cloud Ready, Data Ready, Security Ready», την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, στο  AIT (Athens Information Technology).

 

Οι μεγάλοι – και διαφορετικού  τύπου – όγκοι δεδομένων που παράγονται σήμερα (bigdata), το cloud, οι κινητές συσκευές και η κοινωνική δικτύωση αποτελούν αδιαμφισβήτητες επιταγές της σύγχρονης εποχής και καθορίζουν την κατεύθυνση των τεχνολογικών εξελίξεων.  

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες ανακοινώσεις της ΙΒΜ σε ό,τι αφορά στις οικογένειες PowerSystems, PureSystems και StorageSystems καθώς και για τις νέες δυνατότητες που ενσωματώνονται στα συστήματα αυτά. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν συνολικές λύσεις υποδομής ειδικά σχεδιασμένες για τη διαχείριση του όγκου δεδομένων της επιχείρησης και την αξιοποίησή του – με τη χρήση εξελιγμένων εργαλείων ανάλυσης – για την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών προς τους πελάτες.

 

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί επίδειξη της οικογένειας συστημάτων IBM PureSystems και XIV σε απευθείας σύνδεση με ταlabs της ΙΒΜ στην Ευρώπη και στην Αμερική,ενώ η εταιρεία Intralot θα μοιραστεί την εμπειρία και τα οφέλη που απoκόμισε από την αξιοποίηση ενός συστήματος PureFlex στο επιχειρηματικό της περιβάλλον.

 

Η εκδήλωση απευθύνεται στο επιχειρηματικό κοινό. Για να εγγραφείτε στην εκδήλωση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΙΒΜ Ελλάς Α.Ε. στην ηλεκτρονική διεύθυνση  http://www.ibm.com/gr