Η Huawei χορηγός στο Ιδρυτικό Συνέδριο Ελληνικών και Κινεζικών Πόλεων

72

Η Huawei, κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT), έδωσε το ‘παρών’ ως χορηγός στο Ιδρυτικό Συνέδριο Ελληνικών και Κινεζικών Πόλεων (Hellenic – Chinese Cities Forum) που διεξήχθη την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το Συνέδριο το οποίο ήταν αφιερωμένο στην ενίσχυση των δεσμών φιλίας μεταξύ της Ελλάδας και της Κίνας, τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Υφυπουργός Οικονομικών και Επενδύσεων κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, ο Πρέσβης της Λ.Δ. της Κίνας στην Ελλάδα κ.ZouXiaoli, εκπρόσωποι της Περιφερειακής & Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την Ελλάδα και την Κίνα, καθώς και μέλη της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας. Η πανηγυρική εκδήλωση επισφραγίστηκε  με την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας από τον Δήμαρχο Μαραθώνος και Πρόεδρο της Αμφικτυονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων κ. Ηλία Ψηνάκη και τον κύριο SongJingwu, Αντιπρόεδρο του Κινεζικού Συνδέσμου Φιλίας για τις Ξένες Χώρες.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, ο κ. TonnyBao, Διευθύνων Σύμβουλος της Huaweiστην Ελλάδα, απηύθυνε χαιρετισμό συγχαίροντας τους συντελεστές της πρωτοβουλίας σύγκλησης του Forumκαι εστίασε την ομιλία του στη σημασία των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών για την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών στους πολίτες.   

Η Huawei, με πάνω από 170.000 εργαζόμενους σε 170 χώρες, έχει αναπτύξει καινοτόμες λύσεις για τις τηλεπικοινωνιακές. Με 16 κέντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία , τη Σουηδία, τη Ρωσία, την Ινδία και την ηπειρωτική Κίνα, η Huawei με γερά θεμέλια στο χώρο των τηλεπικοινωνιών για πάνω από 20 χρόνια και με τη δύναμη της αυτο-ιδιοκτησίας του παγκόσμιου δικτύου και το παγκόσμιο δίκτυο των συνεργατών της στοχεύει πάντα να εξασφαλίζει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στους πελάτες και τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Η χορηγική παρουσία της Huaweiστο Ιδρυτικό Συνέδριο Ελληνικών και Κινεζικών Πόλεων συνδυάστηκε με χρηματική δωρεά και δωρεά γραφειακού εξοπλισμού προς το Ίδρυμα Μαραθώνα το οποίο είχε την οργανωτική ευθύνη διεξαγωγής του Συνεδρίου.