Η Huawei Λανσάρει το TalkBandB3!

87

Το νέο TalkBandB3 παρουσίασε σήμερα στο Λονδίνο το HuaweiConsumerBusinessGroup. Η νέα wearable Bluetooth συσκευή συνδυάζει την παραγωγικότητα και την συνδεσιμότητα με τον κομψό και στιλάτο σχεδιασμό.

 «Η χρήση των wearables έχει αυξηθεί πέρα από κάθε προσδοκία, και για μια ακόμη φορά, η σειρά των TalkBand συσκευών της Huawei διαθέτει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και καινοτόμες λειτουργίες που είναι απαραίτητες για τους σύγχρονους καταναλωτές» δήλωσε ο RichardYu, CEO, HuaweiConsumerBusinessGroup.

Το TalkBandB3 είναι κατασκευασμένο από premiumυλικά, όπως  αυθεντικό δέρμα, ανοξείδωτο ατσάλι και GorillaGlass τρίτης γενιάς. Αποτελεί το απόλυτο αξεσουάρ εν κινήσει, καθώς παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα απρόσκοπτης συνδεσιμότητας αφού υποστηρίζει Bluetooth 4.2, λειτουργίες e-mail και μηνυμάτων, συγχρονισμό με κινητό τηλέφωνο και υπηρεσίες παρακολούθησης δραστηριότητας. Ο σχεδιασμός διπλού μικροφώνου και η τεχνολογία μείωσης ενεργού θορύβου βελτιώνουν την ποιότητα κλήσης και εξασφαλίζουν βέλτιστη εμπειρία χρήσης, φιλτράροντας τον ήχο περιβάλλοντος.

Το Huawei TalkBandB3 μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να ταιριάζει με τις προσωπικές ανάγκες του κάθε χρήστη και είναι διαθέσιμο σε τρία βασικά στυλ: Active, Classicκαι Elite.

Πολυτελές, στιλάτο design

Όπως και οι προηγούμενες γενιές wearableσυσκευών TalkBandτης Huawei, το Β3 είναι κομψό, μοδάτο και ενσωματώνει νέα premiumστοιχεία και υλικά για το λουρί και τη βάση. Η βάση της συσκευής είναι φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει τρίγωνο σχήμα. Με σαφείς επιρροές από τον σχεδιαστή βιομηχανικού designTomDixon και τον σχεδιαστή μόδας IsseyMiyake, το Β3 έχει ένα χαρακτηριστικό, καλλιτεχνικό φινίρισμα. Επίσης, η κυρτή οθόνη αφής του νέου wearableκυκλοφορεί με επίστρωση κατά των σημαδιών από τα δακτυλικά αποτυπώματα, ανθεκτικό στις γρατσουνιές, για να απολαμβάνετε ένα Β3, πάντα καινούριο.

Εύκολη επικοινωνία

Το HuaweiTalkBandB3 είναι κατασκευασμένο ώστε να εξασφαλίζει διαρκή συνδεσιμότητα μέσω  Bluetoothτελευταίας γενιάς. Η touchscreenAMOLEDοθόνη της συσκευής διαθέτει ανάλυση 80×128. Το Β3 είναι συμβατό με iOSκαι Androidλειτουργικά συστήματα.

Λειτουργίε Fitness και Παραγωγικότητας

Το TalkBandB3 έχει κορυφαία μπαταρία 91mAhκαι με φόρτιση 1.5 ώρας υποστηρίζει 5.5 ώρες ομιλίας, μέχρι 4 ημέρες κανονικής χρήσης και 6 μέρες αναμονής σε σύνδεση με Bluetooth. Η απόδοση της συσκευής είναι ιδανική για λειτουργίες παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης, καθώς περιλαμβάνει ακριβέστερη καταμέτρηση βημάτων, υπολογισμό θερμίδων, παρακολούθηση ύπνου και υπενθύμιση καθιστικής ζωής. Το TalkBandB3 δίνει στους χρήστες την ευκαιρία για διαδραστική άθληση: σε περίπτωση που βρίσκονται  με παρέα, οι χρήστες μπορούν να εκγυμναστούν παράλληλα με τους φίλους τους, να τους ανταγωνιστούν, να κάνουν chatμαζί τους ή να τους προσθέσουν σε ομάδες άθλησης.