Η HP παρουσιάζει τα νέα Business PCs

122

Η HP ανακοίνωσε την επέκταση του χαρτοφυλακίου των υπολογιστών της, με περισσότερα από 20 νέα προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σχεδίασης, αξιοπιστίας, ασφάλειας και απόδοσης των χρηστών και των τμημάτων IT των επιχειρήσεων όλων των μεγεθών. 

 

Ανάμεσα στα νέα προϊόντα είναι:

  • Το κομψό HP SpectreXT Pro Ultrabook που ισορροπεί μοναδικά μεταξύ προσωπικής και εταιρικής χρήσης.
  • Τα νέα UltrabookTM για επιχειρήσεις – που συμπεριλαμβάνουν το HP EliteBook Folio 9470m, το πρώτο «ασυμβίβαστο» Ultrabook για επαγγελματική χρήση – το οποίο συνδυάζει το στυλ και την απλότητα με την ασφάλεια και την εύκολη διαχείριση, και βοηθά τις επιχειρήσεις να διατηρούν τον έλεγχο τoυ τμήματος IT.
  • Η σειρά p των HP EliteBook notebooks, που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα πρότυπα MIL-STD 810G για αντοχή σε κραδασμούς, σκόνη, υψόμετρο, θερμοκρασία και πτώσεις. Η νέα σειρά περιλαμβάνει το HP EliteBook 2170p, το μικρότερο και ελαφρύτερο business notebook της HP, καθώς και νέες προσθήκες στη σειρά b των HP ProBook που προσφέρει πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης και την επανασχεδιασμένη σειρά s των HP ProBook.
  • Τρεις σειρές desktop PCs – το HP Compaq Pro 4300 Business Desktop, το HP Compaq Pro 6300 και το HP Compaq Elite 8300 – που φέρνουν ισορροπία στη διαχείριση της ασφάλειας, της ευελιξία και της αξιοπιστίας.
  • Νέες λύσεις λογισμικού, συμπεριλαμβανομένου του HP Premier Image για πιο καθαρή και γρήγορη εμπειρία χρήσης με βελτιωμένη ανάπτυξη και HP BIOS Protection, που προστατεύει το hardware από ιούς και άλλες απειλές, σύμφωνα με τις οδηγίες του National Institute of Standards and Technology (NIST).