Η Hellastat στη FEBIS

81

Μια ακόμα διεθνής αναγνώριση για την Hellastat ΑΕ, που αποτελεί πλέον πλήρες μέλος της Ομοσπονδίας Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Πληροφόρησης, FEBIS (Federation of Business Information Service).

H  FEBIS δραστηριοποιείται από το 1973 στον τομέα επιχειρηματικής πληροφόρησης και μέτρησης πιστωτικού κινδύνου παρέχοντας στα μέλη της επιχειρηματική πληροφόρηση για πάνω από 500.000 ευρωπαϊκούς οργανισμούς.

Όπως επισημαίνει και ο διευθύνων σύμβουλος της Hellastat κ. Πάνος Μιχαλόπουλος «είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την HELLASTAT  να συμμετέχει σε ένα παγκόσμιο και αναγνωρισμένο δίκτυο εταιριών επιχειρηματικής πληροφόρησης και μέτρησης πιστωτικών κινδύνων . Η προσπάθεια του οργανισμού για ανταλλαγή επιχειρηματικής πληροφόρησης μέσω ενός δικτύου αναγνωρισμένων και αξιόλογων επιχειρήσεων αποτελεί έναν ακόμα σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης της εταιρίας μας. Τέλος, υπογραμμίζει ο κ. Μιχαλόπουλος,  «η αποδοχή της Hellastat ως μέλος της FEBIS πιστοποιεί την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας καθώς αποτελεί βασική προϋπόθεση για συμμετοχή στον οργανισμό».