Η Ericsson επιλέγει την Marie Large ως τη νέα επικεφαλής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης

59

Η Ericsson επιλέγει την Marie Large ως Head of Customer Unit της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στο τμήμα της Μεσογείου, ξεκινώντας από την 1η Απριλίου

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα ηγηθώ τις δραστηριότητες της Ericsson σε μια τέτοια δυναμική αγορά, με μακρές και ισχυρές πελατειακές σχέσεις. Όλοι οι πελάτες μας προσπαθούν να αξιοποιήσουν τη συνεχώς αυξανόμενη κίνηση δεδομένων, ενώ παράλληλα υπόκεινται σε ένα ψηφιακό μετασχηματισμό. Θα διασφαλίσω ότι θα εξυπηρετούμε αυτές τις ανάγκες, καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο στην αγορά.” δήλωσε η Large, για την περίσταση. 

Θα είναι επίσης μέλος του Region Leadership Team, αναφέρονταςστον Nunzio Mirtillo, Head of Region Mediterranean, καθώςκαιηπρώτηγυναίκα Head of a Customer Unit στην περιοχή. Θα εγκατασταθεί στο Βουκουρέστι, Ρουμανία. 

Πριν αναλάβει τα καθήκοντα αυτά, η MarieLarge ήταν KeyAccountManager για τον πάροχο Safaricom στην Υποσαχάρια Αφρική. Η Large διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια εργασιακής εμπειρίας, 17 από τα οποία  στην Ericssonσε διάφορες ηγετικές θέσεις, δουλεύοντας σε Ιρλανδία, Σουηδία και Κένυα. 

Η Marie υποστηρίζει ενεργά την ολοένα αυξανόμενη παρουσία των γυναικών σε ηγετικές θέσεις. Το 2014 ίδρυσε το EricssonWomen’sNetworkστην Κένυα, ενώ πριν από αυτό, ήταν συνιδρυτής του ίδιου δικτύου στην Ιρλανδία. Αποτελεί ενεργό μέλος της οργάνωσης του Safaricom, ‘WomeninTechnology’ (WIT) και της ‘ConnectingWomeninTechnology’ (CWIT) στην Ιρλανδία. Η Large είναι ιδιαίτερα παθιασμένη με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, έχοντας εμπλακεί σε έργα με άξονα ‘TechnologyForGood’, όπως το ConnecttoLearn, στηρίζοντας την εκπαίδευση περιθωριοποιημένων κοριτσιών στην Κένυα.  

Η Marie κατέχει πτυχίο Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Λίμερικ της Ιρλανδίας και είναι διαπιστευμένη Ορκωτός  Λογιστής (CIMA) από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Δουβλίνου. Διαδέχεται τον MaurizioDeDominicis, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε από την Ericsson.