Η devolo ανακαλύπτει ξανά το Powerlineστην range+Technologyμε ταχύτητες 600 Mbit/sμέσω της πρίζας

34

 Το εύκολο οικιακό δίκτυο μέσω της γραμμής ηλεκτρικού ρεύματος γίνεται τώρα πολύπλευρο, αφού η ειδική στο Poweline, devolo, παρουσιάζει στα πλαίσια της IFA 2013 (Hall 3.2, Stand 106), νέα highlights.
Στο επίκεντρο θα βρίσκεται η νέα range+ Technology που επιτυγχάνει  ταχύτητες σύνδεσης έως και 600 Mbit/s και βελτιωμένη εμβέλεια μετάδοσης σήματος, αφού χρησιμοποιεί έξυπνα και τα τρία σύρματα χαλκού στο καλώδιο ρεύματος. Επιπλέον θα παρουσιαστεί η ιδανική κάλυψη WLANσε όλο το σπίτι, με τους νέους προσαρμογείς dLAN 500 WiFi.

Η χρήση του καλωδίου ρεύματος, αντί μιας κεραίας γίνεται τώρα ακόμη πιο αποδοτική, με τα dLANTVSAT,  τα νέα πιστοποιημένα SAT>IPMultituner, όπου κάθε πρίζα μετατρέπεται σε κεραία. Smartphonesκαι Tablets μπορούν να συνδέονται ασύρματα σε όλο το σπίτι στο δορυφορικό πρόγραμμα της τηλεόρασης!

 

range+ Technology: Η νέα γενιά οικιακού δικτύου Powerline από την devolo

Με την range+ Technology η devolo παρουσιάζει μία νέα γενιά Powerline για ακόμη ταχύτερη μετάδοση δεδομένων σε οικιακά δίκτυα. Η ταχύτητα μετάδοσης που φτάνει τα 600 Mbit/s επιτυγχάνεται με καινοτομίες, σε σύγκριση με τα μοντέλα που χρησιμοποιούσαν προηγούμενες τεχνολογίες Powerline. Η νέα τεχνολογία χρησιμοποιεί πλέον και τα τρία σύρματα χαλκού (αντί δύο) του καλωδίου ρεύματος, αντλώντας έτσι το πλήρες δυναμικό της γραμμής του ρεύματος. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται σημαντική αύξηση στην ταχύτητα μετάδοσης, αλλά και βελτίωση στην εμβέλεια του σήματος λήψης, αφού για παράδειγμα ακόμη και απομακρυσμένοι χώροι στο υπόγειο ενός σπιτιού μπορούν να έχουν σύνδεση και μάλιστα με υψηλή ταχύτητα.

 

dLAN 650+ και dLAN 650 triple+: Νέοι προσαρμογείς στα 600 MBit/s

Ένα από τα πρώτα νέα προϊόντα της devolo που ενσωματώνουν την range+ Technology είναι το dLAN 650+, που διαθέτει υποδοχή Gigabit-LAN για σύνδεση υπολογιστών και συσκευών πολυμέσων σε μία ενσωματωμένη πρίζα με δικτυακό φίλτρο για ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες μετάδοσης. Το δεύτερο μοντέλο, είναι το dLAN 650 triple+, διαθέτει εκτός από όλα τα πλεονεκτήματα του dLAN 650+, συνολικά τρεις θύρες Gigabit-LAN και είναι ιδανικό για τη δικτύωση ενός σύγχρονου καθιστικού ή ενός οικιακού γραφείου. Οι προσαρμογείς με range+ Technology θα διατεθούν στην αγορά, το ερχόμενο φθινόπωρο.

 

Επιτέλους WLAN παντού, χάρη στην τεχνολογία WiFiMove της devolo

Η devolo παρουσιάζει με την τεχνολογία WiFi Move, μία επανάσταση στο χώρο του WLAN από την πρίζα ρεύματος. Πρόκειται για το καλύτερο ασύρματο οικιακό δίκτυο για Smartphones, Tablets και Notebooks, αφού η εφαρμογή του είναι απλή: Το dLAN 500 WiFi χρησιμοποιείται ως ένα συμπαγές σημείο ασύρματης πρόσβασης εκεί όπου γίνεται μεγάλη χρήση της ασύρματης πλοήγησης και στη στιγμή, τα smartphone, tablet και laptop έχουν την καλύτερη λήψη.

Να σημειώσουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης επιπλέον προσαρμογέων με ένα μόνο κουμπί σε ένα κοινό Wi-Fi. Με τον τρόπο αυτό οι κινητές συσκευές βρίσκουν αυτόματα, το καλύτερο σημείο ασύρματης πρόσβασης. Η επέκταση είναι ανά πάσα στιγμή δυνατή με νέους προσαρμογείς που αναλαμβάνουν τις ρυθμίσεις Wi-Fi εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Ρεύμα αντί κεραία: η devolo φέρνει Sat-TV σε όλο το σπίτι

Με το dLAN TV SAT Multituner μετατρέπεται κάθε πρίζα σε κεραία. Το DVB-S2 Tuner που βασίζεται στο Powerline, μεταφέρει ουσιαστικά το δορυφορικό σήμα από το δορυφορικό πιάτο στο εσωτερικό του σπιτιού και φροντίζει για τη διάθεση του σήματος αυτού σε όλους τους χώρους. Ταυτόχρονα μπορεί να λαμβάνονται δύο διαφορετικά τηλεοπτικά σήματα, ή να παρακολουθεί κανείς ένα ζωντανό πρόγραμμα και να καταγράφει ένα δεύτερο. Από αυτό επωφελούνται και τα smartphone και tablet αφού μέσω της εγκατάστασης μιας δωρεάν εφαρμογής μετατρέπονται σε φορητή τηλεόραση!

Η devolo θα χαρεί για μία επίσκεψή σας στο περίπτερό της στην IFA (Hall 3.2, Stand 106) . Για προσωπικές συναντήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Frank Mischkowski (fm@rtfm-pr.de).

 

 

Πηγή: devolo