Η Dell παρουσιάζει την πρώτη της σειρά rugged tablets

98

Η Dell παρουσιάζει την πρώτη της σειρά rugged tablets, ανθεκτικά σε περιβάλλοντα με αντίξοες συνθήκες  

  • Το νέο Latitude 12 Rugged Tablet είναι σχεδιασμένο, για τους χρήστες εν κινήσει, οι οποίοι απαιτούν απόδοση και αξιοπιστία στις πλέον αντίξοες συνθήκες, με μια συσκευή που μπορεί να αντέξει νερό, σκόνη, άμμο, αλλά και πτώσεις από ύψος άνω του 1,2 μέτρων, καθώς και ακραίες θερμοκρασίες.
  • Κατασκευασμένο με τις προδιαγραφές απόδοσης και αξιοπιστίας της σειράς Dell Rugged, με τις οποίες είναι εξοικειωμένοι οι πελάτες, το νέο Latitude 12 Rugged Tablet προσφέρει επίσης ασφάλεια, ευκολία διαχείρισης και αξιοπιστία, αντάξια της σειράς Dell Latitude.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η Dell ανακοίνωσε και στην Ελλάδα, την κυκλοφορία του νέου Latitude 12 Rugged Tablet, το οποίο είναι το πρώτο tablet στο είδος του, από τη Dell, το οποίο είναι πλήρως θωρακισμένο (“rugged”) και σχεδιασμένο για απόδοση και αξιοπιστία, σε χρήση κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες. Συνδυάζοντας απαράμιλλη σχεδίαση και λειτουργικότητα, το νέο tablet αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο σύνολο των καινοτόμων προϊόντων της Dell, το οποίο περιλαμβάνει το Latitude 12 Rugged Extreme convertiblenotebook με περιστρεφόμενη οθόνη, το Latitude 14 RuggedExtreme notebook, καθώς και το Latitude 14 Rugged notebook.  

Τα συστήματα είναι σχεδιασμένα ειδικά για χρήστες οι οποίοι χρειάζονται ανθεκτικές, αλλά και ευέλικτες συσκευές για εργασία εν κινήσει. Το Latitude 12 RuggedTabletδιαθέτει οθόνη υψηλής ευκρίνειας 11,6 ιντσών με τεχνολογία Direct-View, που διευκολύνει την αναγνωσιμότητα σε εξωτερικούς χώρους και διαθέτει λειτουργία αφής, που επιτρέπει τη χρήση ακόμη και με γάντια. Για επίτευξη μέγιστης απόδοσης, υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες, το RuggedTabletείναι εξοπλισμένο με την τέταρτη γενιά του συστήματος θερμικής διαχείρισης QuadCool™, καθώς και ισχυρούς, αλλά και ενεργειακά αποδοτικούς, επεξεργαστές Intel® Core™ M5ης γενιάς. Το RuggedTabletπαρέχει μέχρι και 12 ώρες[i]αυτονομίας, με τη χρήση δύο εναλλασσόμενων μπαταριών 2 στοιχείων.  

Για ακόμη μεγαλύτερη αξιοπιστία και ευκολία διαχείρισης, το RuggedTablet διαθέτει, επίσης, μονάδα αποθήκευσης solidstate με χωρητικότητα μέχρι 512GB και συνδεσιμότητα 802.11acWi-Fi, καθώς και προαιρετική σύνδεση mobilebroadband και GPS. Το tablet προσφέρει συνολική διασφάλιση των δεδομένων, αλλά και επιπρόσθετη ασφάλεια του hardware, μέσω του DellDataProtectionαλλά και των συστημάτων Intel® vPro™και IntelTPM 1.2. Η πρωτοποριακή τεχνική υποστήριξη της Dell[ii], είναι επίσης διαθέσιμη προαιρετικά, συμπεριλαμβανόμενης της υποστήριξης ProSupportPlusγια PCsκαι Tablets, η οποία αποτελεί τη μοναδική υπηρεσία υποστήριξης στην αγορά, που συνδυάζει πρόσβαση σε εξειδικευμένη υποστήριξη, επιδιόρθωση βλαβών από ατυχήματα, αλλά και προληπτική παρακολούθηση για αυτοματοποιημένη πρόληψη και επίλυση δυσλειτουργιών. 

Totablet επιτρέπει στους πελάτες να είναι περισσότερο αποδοτικοί καθ’ οδόν, ανεξαρτήτως των συνθηκών που αντιμετωπίζουν. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, διαθέτει ένα ανθεκτικό σύστημα docking τύπου “pogo-pin”, για δυνατότητα σύνδεσης με αρθρωτά υποσυστήματα, όταν αυτή είναι απαραίτητη, αλλά και τη δυνατότητα για χρήση με μια ευρεία γκάμα συσκευών, όπως dockingstation γραφείου και συσκευές αυτοκινήτου. Το προαιρετικό πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους για το RuggedTablet, διαθέτει προσαρμοζόμενο RGBφωτισμό και προστασία επιπέδου IP-65 με την οποία καθίσταται ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.  

«Οι συσκευές DellRugged είναι απαραίτητες σε πολλούς κλάδους, όπως είναι τα σώματα ασφαλείας, οι υπηρεσίες άμεσης επέμβασης και πολιτικής προστασίας, διάφορα περιβάλλοντα εργοστασίων, επιστημονικές εφαρμογές, αλλά και σε όσους επιζητούν την περιπέτεια. Οι συσκευές DellLatitudeRuggedπροσφέρουν υψηλής κλάσης υπολογιστική ισχύ και τις δυνατότητες φορητότητας, που χρειάζεται ο επαγγελματίας για να πετύχει στη δουλειά του», ανέφερε ο DrewMoore, executivedirectorκαι generalmanager, RuggedMobilityProducts, Dell.

«Ανεξαρτήτως αν πρόκειται για το προσωπικό που σπεύδει πρώτο σε ένα συμβάν έκτακτης ανάγκης ή έναν ατρόμητο ορειβάτη, που κατακτά μια κορυφή για πρώτη φορά, τοDellLatitude 12 RuggedTabletείναι σχεδιασμένο, για να παρέχει πάντα την απόδοση που χρειάζεται, όποτε την έχει ανάγκη, χωρίς να έχει έγνοια για τις καιρικές ή περιβαλλοντικές δυσκολίες που θα συναντήσει».  

Διαθεσιμότητα  

Toνέο DellLatitude 12 RuggedTabletδιατίθεται στην Ελλάδα από τους συνεργάτες της Dell, μέλη του δικτύου DellPartnerDirect, όπως και το σύνολο των λύσεων της Dell για επιχειρήσεις.