Η COSMOTEπαρουσιάζει πρώτη στην Ελλάδα το Hybrid Access

82

Πρώτη στην Ελλάδα η COSMOTEπαρουσιάζει στο κοινό, σε επιλεγμένα καταστήματά της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τη νέα γενιά ευρυζωνικών ταχυτήτων για ακόμα πιο γρήγορο Internetπου προσφέρει η τεχνολογία υβριδικής πρόσβασης (HybridAccess), συνδυάζοντας τις ταχύτητες internet σταθερής και κινητής.

 

Με την τεχνολογία HybridAccess και μέσω ενός νέου εξελιγμένου router, οι πελάτες σταθερής ADSL & VDSL μπορούν να απολαύσουν εφαρμογές και υπηρεσίες σε ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητεςκαι να ζήσουν μια καλύτερη εμπειρία internet, με τη συνδρομή των δικτύων κινητής 4G & 3G. Η τεχνολογία HybridAccessαναμένεται να διατεθεί εμπορικά μέσα στο 2016.

 

Οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δυνατότητες του HybridAccessκαι να ζήσουν από κοντά την εμπειρία των απίστευτων ταχυτήτων που προσφέρει, στα καταστήματα της COSMOTE στη Γλυφάδα (Λαζαράκη 8) και στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 109).

 

Στο συνέδριο InfoCom World τον περασμένο Νοέμβριο η COSMOTE είχε παρουσιάσει ζωντανά στους επισκέπτες του συνεδρίου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την τεχνολογία HybridAccess.

 

Ο Όμιλος ΟΤΕ παραμένει με διαφορά ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές. Μόνο τα τελευταία πέντε χρόνια, οι επενδύσεις στην Ελλάδα ξεπέρασαν τα €2 δισ.δημιουργώντας τα δίκτυα του μέλλοντος και προσφέροντας στους καταναλωτές αναβαθμισμένες ταχύτητες σταθερής και κινητής, καθώς και νέες υπηρεσίες που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους για σταθερή και κινητή επικοινωνία. Ο Όμιλος ΟΤΕ έχει ήδη εξαγγείλει για την επόμενη τετραετία, επενδύσεις ύψους €1,3 δισ. μόνο στην Ελλάδα.