Η Cosmote υποδέχεται το Samsung Galaxy S6 edge+

112

Το κορυφαίο SmartphoneSamsungGalaxyS6 edge+, το πρώτο Smartphoneμε ταχύτητες έως 375Mbps, έρχεται από την COSMOTE για να μπορούν οι πελάτες της να σερφάρουν στο internet με τις απίστευτες ταχύτητες του δικτύου της.

 

Το νέο SamsungGalaxyS6 edge+, που παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη από τη Samsung, είναι το πρώτο 4GCAT9 Smartphone που θα υποστηρίζει ταχύτητες έως 375Mbps σε συνδυασμό με το 4G+ δίκτυο της COSMOTE, ταχύτητες που πρώτη στην Ελλάδα πέτυχε η COSMOTE σε πιλοτικές δοκιμές, βελτιώνοντας εντυπωσιακά την εμπειρία των πελατών της στο MobileInternet. Αξιοποιώντας τις αυξημένες δυνατότητες του δικτύου της μετά την πρόσφατη απόκτηση νέου φάσματος στα 800MHz και 2,6GHz, και μέσω της τεχνολογίας LTEAdvanced – 3xCarrierAggregation (3CA), η COSMOTE εκτιμά ότι θα μπορέσει να διαθέσει εμπορικά ταχύτητες έως και 375 Mbpsσε επιλεγμένες περιοχές μέσα στο 2015.

 

Κατασκευασμένο από μέταλλο και γυαλί υψηλής ποιότητας, το Samsung Galaxy S6 edge+ διαθέτει διπλή κυρτή οθόνη edge 5.7 ιντσών τεχνολογίας Quad HD Super AMOLED, ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή 64bit, και κύρια κάμερα 16MP για φωτογραφίες και video υψηλής ευκρίνειας, με ψηφιακό και οπτικό σταθεροποιητή (OIS). Η συσκευή έχει, επίσης, μπαταρία 3000mAh που φορτίζει πολύ γρήγορα, υποστηρίζει λειτουργικό Android 5.1.1, μνήμη RAM στα 4GB και έρχεται στην έκδοση των 32GB, σε μαύρο και χρυσό.

 

Η COSMOTEσυνεχίζει να εμπλουτίζει τη μεγάλη ποικιλία σε προηγμένα Smartphones που διαθέτει. Η συσκευή θα διατίθεται από τις αρχές Σεπτεμβρίου, σε όλα τα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE.